600-650 cc Silikon görmek istiyorum

new hope

Bende 500 istiyorum 600 nasip duruyor bana özelden foto atabilirmisin?? 500 acaba az mı gelir bende yurtdışında yaşiyorum ama istanbulda olucam allahın izni

Bende istanbulda Hasan findiga yaptirmak isterdim Ama malesef olmadi burda olmam gerekiyo. Kendi dokun var mi? Benim 250 cc kadar kendi dokum var.

Benim ameliyatima yaklasik 2 hafta kaldi sonra Foto yollarim zaten rekor kiriyomusum bu Site de

Sen kaç takdiracaksin canim??500 az mı olur acaba bu fotodaki kaç ki??? Benim cook az dokum var 500 le buna yaklasamam bence-.-

Bana 500 den mümkün yok sığmaz dedi canım sende nasıl 650 olacak yani göğüs kafesin kilon mu uygun oldugundan? Benim 1.60 50 kilo yani minyon tipim

Aynen canim miyon tipliyim Bende , Ama gögüs kafesim genis, özel üretilcekmis ölcülerime göre

Bende istanbulda Hasan findiga yaptirmak isterdim Ama malesef olmadi burda olmam gerekiyo. Kendi dokun var mi? Benim 250 cc kadar kendi dokum var.
Benimde göğüs kafesim geniş göğüs altı ve göğüs ölçün kaç acaba olculerini merak ettim benimde göğüs dokum fazla ama kaç dokum bilmiyorum sanırım senin kadar vardır. Olculerini yazarsan sevinirim :)

new hope

Bende 500 istiyorum 600 nasip duruyor bana özelden foto atabilirmisin?? 500 acaba az mı gelir bende yurtdışında yaşiyorum ama istanbulda olucam allahın izniyle offffff küçük olmasın sonra -.-

hiç meme dokum yokken 300cc takıldı ve normal geldi hatta çevremdekiler tipine göre büyükler filan diyorlar ki 500 hiç düşünemiyorum bence kesinlikle küçük kelimesinin yanından bile geçemez aman allahııım çok heyecanlıı

Bende 500 cc düşünüyorum siz 600 650 cc den bahsetmişsiniz acaba 500 cc küçükmü diyorum olmuşken tam olsun ya büyük olsun sırıtsın ne olucak Bende ay sonuna dr. İle görüşeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…