60 günlük bebek aralıksız 5 saat uyur mu?

damlaainkorea

NE ÖNEMI VAR? Evren seni seviyor sen yeter ki inan
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
759
490
60 günlük bebek aralıksız 5 saat uyur mu? Bugün ilk defa aralıksız 5 saat uyudu, ve biraz korktum. Dışarı çıkarmıştım hasta mı oldu acaba diye merak ettim, dışarı dediğim arabadan hastaneye 5 dakika oradan da kayinvalidemlere gene araba ile gittiğimizde 5 dakika yürüdük hava -2 dereceydi :KK43: ateşi yok. 37.1. Çok korkuyorum

Bahsettiğiniz süreçte bebek arabasında eğer iyi giydirdiyseniz hasta olmayacağına sadece çok rahat olduğuna eminim :) kilo alımında falan bi sorunu yoksa 5 saat uyumak 2 aylık bebek için çok normal

Bahsettiğiniz süreçte bebek arabasında eğer iyi giydirdiyseniz hasta olmayacağına sadece çok rahat olduğuna eminim :) kilo alımında falan bi sorunu yoksa 5 saat uyumak 2 aylık bebek için çok normal
Yok 5.300 gram bebeğim. Bebek arabasında değildi ama kalın tutumun içine sardık iyice, içinde de kalın ile kendi tulumu vardı.

Yok 5.300 gram bebeğim. Bebek arabasında değildi ama kalın tutumun içine sardık iyice, içinde de kalın ile kendi tulumu vardı.
Bence üşümemiştir. Bugün dışarı çıkmasanız da o uykuyu uyuyabilirdi diyorum ya 2 aylık bebek 5 saat aralıksız uyuyabilir hatta kendi uyanmadıkça uyumasına izin vermelisiniz

Bence üşümemiştir. Bugün dışarı çıkmasanız da o uykuyu uyuyabilirdi diyorum ya 2 aylık bebek 5 saat aralıksız uyuyabilir hatta kendi uyanmadıkça uyumasına izin vermelisiniz
Çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun ♡♡♡♡ icim çok rahatladı 🥹

takip ettiğim cocuk doktorlarına göre 2 aylık bebekte 4-5 saate kadar kesintisiz uykular normal. atesi, hastalık belirtisi de yoksa endişelenmeyin. bebekler gün içinde dısarıda valit gecirince daha uzun uyuyabiliyor 🥰

C
takip ettiğim cocuk doktorlarına göre 2 aylık bebekte 4-5 saate kadar kesintisiz uykular normal. atesi, hastalık belirtisi de yoksa endişelenmeyin. bebekler gün içinde dısarıda valit gecirince daha uzun uyuyabiliyor 🥰
Çok teşekkürler Allah razı olsun, bu arada yavrunuzu sagliklica kucağınıza alın 💕🌸

Çıkardın mı kız sonunda bebişini?
Bir şey olmaz uyur keyfi yerindeymiş hem serinde daha güzel uyuyorlar.
Korkma ki sütünden stres gitmesin.

Çıkardın mı kız sonunda bebişini?
Bir şey olmaz uyur keyfi yerindeymiş hem serinde daha güzel uyuyorlar.
Korkma ki sütünden stres gitmesin.
Çıkardım bacımsu😀 cocuk aşıdan başka bir yere gitti sonunda. Yolda yürürken koreli teyze bana cocuk üşür diyip psikolojimi alt üst etmeye çalışsa da kulak ardı ettim 😀 araba ile gittik geldik. Valla çok iyi uyudu, hiç huysuzluk da yapmadı dedesi ile buluştular sonunda ♡

X