- 20 Eylül 2024
- 7
- -6
- Konu Sahibi papatya0987
Merhabalar, biraz uzun yazacağım vakti olanlar okuyup fikirlerini beyan ederse beni çok mutlu eder... yaklaşık 5 ay önce 6yıllık ilişkim kararlılıkla bitti. Yıllar içinde çeşitli nedenlerden genellikle kısıtlama, kiskanclik konularından sürekli ayrılıp barıştık. 6 yıldır ailelerimizden ayrı bir şehirde okul dolayısıyla birlikte yaşadık. Ben hemşireyim (29), erkek arkadaşım (34) öğretmen ama calismaya başlamadı. Dışarı çıksam ne giydin? Hangi arkadaşın? Nerde bulusacaksiniz? Şu saatte evde ol, gittiğim yerde defalarca arayıp kontrol etmeler vs. Bunların benim ozguvenimi kırdığını, boğucu olduğunu söylediğimde de Etraf o.ç kaynıyor diye cevap veriyor. Bu zamana kadar dolabımda bir tane kısa eteğin elbisem bile olmadı. Nerde nasil giyinecegimi, makyajımı yerine göre yapacağımı bilen, bir insan oldum. Bunca yıl güvenini kıracak hiç bir durumla da karşı karşıya getirmedim onu. Her neyse ayrılık nedenimiz şu; ben memleketime o da farkli bi sehre yerleşti.benden yanına tasinmami istedi. Ben de bunun artık mümkün olamsyacagjni söyledim. Çünkü iş bahanesi ile gittiğimde inanmazlardi aynı koşullarda burada da çalışabiliyorken bilmediğim bir sehirde tek başıma ne yapacağimi sorgulayacaklardi. Oda Bu şekilde uzaktan ilişki yurutemeyecegini, evlenene kadar ki süreçte farklı şehirlerde birbirimize güvenin olmayacağını söyledi. kendi açısından soyluyor aslinda. Evliliğinde az bi zaman içinde Zaten olacagini ama bu süreci yalnız geciremeyeceğini söylüyor. Bu sebeple ben elimden geleni yaptım olmuyorsa ben ayrılıyorum yapacak bir şeyim kalmadı dedi ayrıldı. Zaten yıllardır beraberiz, sırf tek yaşayamadığı için bu ilişkiden bana göre vazgeçti. O kadar zoruma gitti ki yıllarca yalanla dolanla yaninda oldum. Daha neler neler.. buraya özet yazıyorum sadece. Bir de evlilik olsa bile işi yok. En azından ben istedim ki ise girsin bir sure çalışsın, bir kaç ayda bir o gelir ben giderim sonrada ciddiyete biner bir kaç ay içinde de evleniriz. Ki ben bunu düşünürken onun tüm öfke problemlerini, kıskançlıklarıni vs göz ardı ederek sadece sevgime güvenerek istiyorum.. Ama o tek yasayamam diyerek 6 yılı çöp etti. Ve bunu gerçekten sadece bu sebeple yaptı Sizin fikirleriniz bu konuda nedir o kadar üzgünüm ki, insan onca emeğin karşılığı bu muydu diye de üzülüyor. Ocakta 30 yasinda olacağım geleceğe dair ne olacağı düşüncesi de insanın içini sıkan bir diğer durum yalan degil... umarım her şey güzel olur....
Son düzenleme: