Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 6 Yillik Hasretim Sarah Nalan'imin odasi...

çok güzel bir oda hazırlamışsın bizim daha çok var ama insan özeniyor güle kullanın özel mi yaptırdınız veya nerden aldınız acaba fiyatı ne kadar birde duvardaki yazıyı nasıl yazdırnız çok soru sordum kusura bakma çok beğendim

Kusuru olur mu canim. seve seve cevaplarim ama ben yurtdisinda yasiyorum. ozel olarak da yaptirmadik. yatagi bir yerden, dolabi ve alt degistirme'yi baska bir yerden. yatak $300, dolapla alt degistirme dolabi da $300-350 civariydi. cok fazla pahali seyler degil yani. duvardaki yaziyi da e-bay'den siparis ettim. O da kargoyla birlikte $25 yapti. bildigim kadariyla e-bay yurtdisina da kargoluyor. bir bak istersen.

Sade ama şık bizim odamıza çok benziyor yabancı dekorasyonlara bakmıştım bende. Allah sağlıklı sıhhatli güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin. İnşAllah en kısa zamanda sağlıkla meleğini kucağına alman dileğiyle..

doğumunuza 1 gün kalmış,tabloda öyle yazıyor..Ne güzel Allahım kolaylıkla kurtulmayı nasip etsin inşallah Biz de 7 yıldır bekliyoruz bize de dua edin inşallah sizinki gibi tatlı bi son olur...

Sade ama şık bizim odamıza çok benziyor yabancı dekorasyonlara bakmıştım bende. Allah sağlıklı sıhhatli güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin. İnşAllah en kısa zamanda sağlıkla meleğini kucağına alman dileğiyle..

Cok tesekkur ederim. Odanizin resimleri varsa, ben de gormek isterim. Cok severim bebek odalarina bakmayi. Dualariniza da kocaman amiin diyorum. Kizim bugun 2 haftalik oldu bile cok sukur.

doğumunuza 1 gün kalmış,tabloda öyle yazıyor..Ne güzel Allahım kolaylıkla kurtulmayı nasip etsin inşallah Biz de 7 yıldır bekliyoruz bize de dua edin inşallah sizinki gibi tatlı bi son olur...

Rabbim en kisa zamanda sizin de kucaginizi doldursun insallah. Benim kiz Mart 30'da geldi ve cok sukur bugun 2 haftalik olduk bile. Darisi sizin gibi uzun sure bekleyenlerin basina olsun insallah.

Merhabalar,

Kızınızın odası cok cok guzel olmuş..country tarz odalara bende bayılıyorum bebeğiminki de countrye yakın.hatta yakında kendı evımıze gectıgımızde bende yatak odamı country dosemek ıstıyorum.:) kıskanıyorum kızımın odasını cunku:)şimdiden hayırlı olsun en guzel kahkahalı gunlerınız bu odada gecsın..
yalnız bısı sorucam bır resımde oda spreyımı gordum ben? aman sakın oda spreyi kullanmayın kullanıcaksanızda 1 gun sokmayın odaya..Bızım bı aıle dostumuz oda spreyı ve ıslak mendıl ureten bi firmada mudur..en buyuk zehır bu oda spreylerınde var..her ne kadar bebek ıcın uretılen bebek spreylerıde olsa bebeklerde astıma alerjık reaksıyonlara ve burundakı koku duyularının ıyı sekılde gelısmemesıne ve baş ağrısına sebep oluyormuş..odayı bol bol havalandırmanız bence yeterlı olur zaten yerler çamaşırlar kokulu seylerle yıkanıyor..helekı bebek kokusu oyle guzel sınıyor kı odaya herseye deger..lutfen spreyı kullanmayın bir tedbır en azından..sevgıler.

Merhabalar,

Kızınızın odası cok cok guzel olmuş..country tarz odalara bende bayılıyorum bebeğiminki de countrye yakın.hatta yakında kendı evımıze gectıgımızde bende yatak odamı country dosemek ıstıyorum.:) kıskanıyorum kızımın odasını cunku:)şimdiden hayırlı olsun en guzel kahkahalı gunlerınız bu odada gecsın..
yalnız bısı sorucam bır resımde oda spreyımı gordum ben? aman sakın oda spreyi kullanmayın kullanıcaksanızda 1 gun sokmayın odaya..Bızım bı aıle dostumuz oda spreyı ve ıslak mendıl ureten bi firmada mudur..en buyuk zehır bu oda spreylerınde var..her ne kadar bebek ıcın uretılen bebek spreylerıde olsa bebeklerde astıma alerjık reaksıyonlara ve burundakı koku duyularının ıyı sekılde gelısmemesıne ve baş ağrısına sebep oluyormuş..odayı bol bol havalandırmanız bence yeterlı olur zaten yerler çamaşırlar kokulu seylerle yıkanıyor..helekı bebek kokusu oyle guzel sınıyor kı odaya herseye deger..lutfen spreyı kullanmayın bir tedbır en azından..sevgıler.

Oda hakkinda guzel sozleriniz icin cok tesekkur ederim. Yalniz, galiba yalnis gordunuz. Biz oda spreyi degil bebek odasinda, kendi odalarimizda bile kullanmayiz. Cok hassasiz o konuda. Ama yine de uyariniz icin tesekkurler.

Bayıldımmmmmmmmm.
Çok zevkli döşemişsiniz.Allah analı babalı büyütsün inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet oda süper olmuş. yıllar sonra gelen bebek yuvanızdaki mutluluğa mutluluk katsın, ışıldayan gözleri evinizi sarsın :16:

Her şey çok güzel olmuş. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz. Fakat odanın rengi çok iç karartıcı geldi bana.Pudra pembesi olabilirdi mesela.

Back