- Konu Sahibi MsFlowerGirl
-
Aaa her an gelebilir yanii peki varmı bir belirti değişik bir ağrı falan.Benimde arada karnıma bir ağrı giriyor ve bebek hareket edince birden çıkıvericek gibi ağrıyor sonra geçiyor bunlar oluyormu sendede acaba benimde açılma varmıdır ki hiç?
Twetim inşlalah Allah sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.Alırsın tabiii çok güzel bir anne olucaksın sen ben inanıyorum çokta uzak değil o zamanlar
Oyle oluyor, ozellikle kiz cicileri cok guzel. Her gittigim magazadan kendimi zorla disariya atiyordum ama artik sakinlestim
sagol canim ALLAH RAZI OLSUN INSALLAHAaa her an gelebilir yanii peki varmı bir belirti değişik bir ağrı falan.Benimde arada karnıma bir ağrı giriyor ve bebek hareket edince birden çıkıvericek gibi ağrıyor sonra geçiyor bunlar oluyormu sendede acaba benimde açılma varmıdır ki hiç?
Twetim inşlalah Allah sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.Alırsın tabiii çok güzel bir anne olucaksın sen ben inanıyorum çokta uzak değil o zamanlar
Ayni agrilar bende de var. yuruyunce, afedersin, her an cikacakmis, bir yerde dusup kalacakmis gibi geliyorSancim da var, ama o kadar cok degil. Doktorum da sartlamisti beni, en gec bu haftasonu gelir diye. Ama kizim biraz daha beklemek istiyor
Insallah senin de acilman vardir. Doktora ne zaman gidiyorsun?
Perşembe günü çağırdı çatı muayensi ve nst için.Ama dr um bu gece nöbetçi ve karnım ağrıyor bugün doğurasım var benimde
Benim de bu haftasonu doktorum nobetciydi. Bugun cagirdi, gel kontrol edelim diye. Dogum odasinda 1 saat yattim, nst'ye bagladilar, acilmami kontrol ettiler. O an keske dogursam da kavussam diye dusundum.. ama ne kadar kalsa icerde o kadar kar. Son haftalarda beyinleri gelisiyor bu kuzularin.
Yok kız daha ne beyini beyinin gelişmesi çoktan tamamlandıDr bana kaç hafta önce dedi artık beyin gelişimini tamamladı bu beyinle işimiz bitti artık diye
Akciğerler birtek en son gelişen ama oda 36. haftadan sonra sorun olmuyor erken doğum sayılmıyor.Korkma sen bu zamndan sonra herbişeyi gelişti onların sağlıcakla gelsinler inşallah.
Benim de doktorum tam tersini soyledi. Burda o yuzden sezaryen ve suni sancili dogumlari 39. haftadan sonra yapiyorlar. hatta simdi internetten arastirdim, beyin gelisimi 40. haftaya kadar devam ediyor diye yaziyor.
Neyse, o da sebeplerden birisi. Zeki, akilli olacaksa 27. haftalik bebek de olur, olmayacaksa 50 hafta kalsin olmaz
Kendi zamanlarinda, sag salim gelsinler insallah.
Hatta bu resmi de ornek olarak gosteriyorlar. Hani elinde olmayan sebeplerle erken dogmasi baska tabi ki, ama cogu insan sezaryenini, ya da suni sancili dogumunu erken istiyorlar.
Doğrudur ne bilim benimde dr öyle dedi ama sonuçta o bebeişlerin normalde orada durması gereken süreç 40 haftaysa tabi vardır rabbimin bir bildiği en sağlıklı şekilde zamanlı gelsinler hayırlısıyla
Çok güzel Allah kucagınıza almayı nasip etsin:)
Cok huzur dolu ve şık bir oda olmus:)
Maşaallah çok güzel kızının odası. Rabbim tüm isteyenlere de nasip eylesin inşaallah.
çok beğendimrabbim kucağınıza almayı nasip etsin inş. hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?