Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 6 Yillik Hasretim Sarah Nalan'imin odasi...

Ayni agrilar bende de var. yuruyunce, afedersin, her an cikacakmis, bir yerde dusup kalacakmis gibi geliyor Sancim da var, ama o kadar cok degil. Doktorum da sartlamisti beni, en gec bu haftasonu gelir diye. Ama kizim biraz daha beklemek istiyor

Insallah senin de acilman vardir. Doktora ne zaman gidiyorsun?

Oyle oluyor, ozellikle kiz cicileri cok guzel. Her gittigim magazadan kendimi zorla disariya atiyordum ama artik sakinlestim

evet kizlarinki daha cicili bicili oluyor
sagol canim ALLAH RAZI OLSUN INSALLAH

Son düzenleme:

Perşembe günü çağırdı çatı muayensi ve nst için.Ama dr um bu gece nöbetçi ve karnım ağrıyor bugün doğurasım var benimde

Perşembe günü çağırdı çatı muayensi ve nst için.Ama dr um bu gece nöbetçi ve karnım ağrıyor bugün doğurasım var benimde

Benim de bu haftasonu doktorum nobetciydi. Bugun cagirdi, gel kontrol edelim diye. Dogum odasinda 1 saat yattim, nst'ye bagladilar, acilmami kontrol ettiler. O an keske dogursam da kavussam diye dusundum.. ama ne kadar kalsa icerde o kadar kar. Son haftalarda beyinleri gelisiyor bu kuzularin.

Yok kız daha ne beyini beyinin gelişmesi çoktan tamamlandıDr bana kaç hafta önce dedi artık beyin gelişimini tamamladı bu beyinle işimiz bitti artık diye
Akciğerler birtek en son gelişen ama oda 36. haftadan sonra sorun olmuyor erken doğum sayılmıyor.Korkma sen bu zamndan sonra herbişeyi gelişti onların sağlıcakla gelsinler inşallah.

Benim de doktorum tam tersini soyledi. Burda o yuzden sezaryen ve suni sancili dogumlari 39. haftadan sonra yapiyorlar. hatta simdi internetten arastirdim, beyin gelisimi 40. haftaya kadar devam ediyor diye yaziyor.

Neyse, o da sebeplerden birisi. Zeki, akilli olacaksa 27. haftalik bebek de olur, olmayacaksa 50 hafta kalsin olmaz

Kendi zamanlarinda, sag salim gelsinler insallah.

Bende dr un yalancısıyımDoğru söylüyorsun hayırlısıoyla sağlıcakla gelsinler kuzular

“At 37 weeks, the baby’s brain is only 80 percent of what it will be at 40 weeks, and at 35 weeks, it’s only two-thirds of what it will be,” said Iris Torvik, Vice President of Women and Children Services for Baylor Medical Center in Dallas.

Hatta bu resmi de ornek olarak gosteriyorlar. Hani elinde olmayan sebeplerle erken dogmasi baska tabi ki, ama cogu insan sezaryenini, ya da suni sancili dogumunu erken istiyorlar.

Son düzenleme:
Hatta bu resmi de ornek olarak gosteriyorlar. Hani elinde olmayan sebeplerle erken dogmasi baska tabi ki, ama cogu insan sezaryenini, ya da suni sancili dogumunu erken istiyorlar.

Doğrudur ne bilim benimde dr öyle dedi ama sonuçta o bebeişlerin normalde orada durması gereken süreç 40 haftaysa tabi vardır rabbimin bir bildiği en sağlıklı şekilde zamanlı gelsinler hayırlısıyla

Doğrudur ne bilim benimde dr öyle dedi ama sonuçta o bebeişlerin normalde orada durması gereken süreç 40 haftaysa tabi vardır rabbimin bir bildiği en sağlıklı şekilde zamanlı gelsinler hayırlısıyla

Rabbim ne eylerse guzel eyler. Insallah saglikla, hayirla gelsinler miniklerimiz. Eminim onlarin gelecegi zaman cook onceden belliydi

çok güzel bir oda hazırlamışsın bizim daha çok var ama insan özeniyor güle kullanın özel mi yaptırdınız veya nerden aldınız acaba fiyatı ne kadar birde duvardaki yazıyı nasıl yazdırnız çok soru sordum kusura bakma çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…