6 yaşında oğlum sarılmayı öpmeyi duygusal hicbiseyi sevmiyor

Pardonbakarmisiniz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2024
167
38
18
Öyle ki TV de birilerin birbirine sarilmasini izlerken bile hemen kapat değiştir diyo neden diyorum duygusal şeyleri sevmiyorum diyo çocuk daha 6 yaşında. Ben onu sevip öpmek istediğimde de böyle yapıyor. Normal mi ve neden yapıyor bunu? Akşam teyzesine fotoğraf atıyordum sarilip cekinelim dedim olmaz öyle dedi sarilmadi. Aklıma takılmaya basladi

Öyle ki TV de birilerin birbirine sarilmasini izlerken bile hemen kapat değiştir diyo neden diyorum duygusal şeyleri sevmiyorum diyo çocuk daha 6 yaşında. Ben onu sevip öpmek istediğimde de böyle yapıyor. Normal mi ve neden yapıyor bunu? Akşam teyzesine fotoğraf atıyordum sarilip cekinelim dedim olmaz öyle dedi sarilmadi. Aklıma takılmaya basladi
Bazı çocuklar temas sevmez, bazıları da fazla sever. Bu ayrı bir şey ama 6 yaşındaki bir çocuğun “duygusal şeyleri sevmiyorum” demesi bile bana biraz anormal geldi bence en yakın zamanda bir pedagog ile iletişime geçin gerekli görürse çocuğunuzla bir araya gelip zihinsel ve ruhsal gelişimini değerlendirsin, takip etsin. böyle durumlarda ne kadar erken ilgilenirseniz problem varsa o kadar erken düzeltirsiniz yaş ilerledikçe karakter oturuyor ve düzeltmesi daha zor oluyor.

Back
X