6.tüp bebek denemesi için İstanbul'da nereyi önerirsiniz?

çok teşekkür ederim siz de orada mı kavuştunuz bebeğinize ?

Acıbadem maslak Bülent Tıraş. En ufak detayı atlamıyor. 7 denemede 2 düşük 5 negatifim vardı. Bülent beydeki 8.denememde geriye kalan tek emriyo ile ilk seferde pozitif. Su an 14 haftalık hamileyim.
ne kadar harcadınız acaba orada?

Şuan çok şaşırdım bende pkoluyum ama doktorlar asla olmaz demiyo hatta ilk tüp bebekte yüzde 70 oran veriyolar 3 ayrı yerle konuştum hepsi aynı dediler. Bişeyde terslik olmalı 5. Tüp bebek yani allah kolaylık versin tez vakitte nasip etsin inşallah doktor aret kamar ı çok öneriyolar bide bahceci tüp bebek var ama son zamanlarda pek kimse oraları tercih etmiyo bide kayseride arkadaşım tüp bebek yaptı 7 yıllık evli ilkinde tuttu öncesinde 4 deneme başka yerde yaptı kayseride hemen oldu

biz de inanın çok şaşkınız..kimyasal gebeliklerimize ayrı üzgünüz tam oldu diyip sevinirken birkaç gün sonra gözyaşları..
artık genetikli düşünüyoruz demek ki bir sorun var kalitede falan diyoruz..
arkadaşınız kayseride nereye gitti acaba?
eşimle maddi manevi çok yorulduk dile kolay 5 tüp bebek şimdi 6. için sıfırdan başlayacağız...
ilaçlar ayrı hastane ayrı insanların olumsuz konuşmaları ayrı..
RABBİM tüm isteyenleri de bizi de evlatla sevindirsin sağlıklı sevgi dolu saygı dolu hayatımıza sevinç getirecek evlatlar..amin

İnsanların olumsuz konuşmalarıni hiç dinlemeyin gerçekten sinir bozucu bazı insanlar ben o yüzden bu sürecte bana iyi gelmeyen kimseyle görüşmüyorum kafam daha rahat oluyor. Bende 4.denememi yapıcam sıfırdan başlayarak. Çok zorlandığım zamanlar oldu ama mevlam neylerse güzel eyler herseyimi allaha bıraktım nasibimizde varsa bizi bulacak gönlün rahat olsun kendini üzme yıpratma

Canım olabilir pkoda en erken tüp bebek elde edilen guruplardan biri bende pkoluyum daha yaptırmadım ama doktorlar hep bunu diyo pkoluysan tüp bebekte en iyi gurup diyo tüp bebek için kayseride Dr. Mustafa Taş a gitti eşinde hiç sperm kalmamıştı kendisi pko ve senin gibi çok kilo verdi kız ve direk oldu yani inşallah sende bi an evvel güzel haber alırsın belki de kendilşğimden olcak bilemezsin bu arada amın inşallah

Genetik mutlaka baktırın onunlada alakası olabiliyo diğer arkadaşımda tüp bebek yaptı ve 5. Cide tuttu sebeğsiz infertile 4 kez düşük oldu ilk haftalarda genetiğe gittiler meğer ondanmış embryolarda genetik sorun çıkmış 9 dan 3 tanesi normaldi öyle bişey vardı kendisi ankarada ama hangisine gitti bilmiyorum araştırıp öğrenirim gerekirse

mümkün olduğunca az görüşmeye çalışıyorum olumsuz konuşanlarla...
ALLAH size de yardımcı olsun siz neredesiniz nerede tedavi düşünüyorsunuz?
aynen biz de aynı sıfırdan...
bakalım ALLAH kolaylıklar nasip etsin cümlemize amin

amin amin amin...
çok teşekkür ederim mustafa taşa biz de gitmiştik öngörüşmeye o zaman bana havuz sistemle yumurta toplama demişti bir de maddi olarak biraz külfetli gelmişti bize malum şırnaktan gidip gelmek de kolay olmayacaktı bizim için.
şırnakta olunca da her yere uzak bakalım yaza tayin olup bir de yerleşince ondan sonra hemen tedaviye odaklanırız

Aynen ama bende esimde ameliyat oldum. 100 bini onlar tuttu zaten. Tutunsun diye aşı da yaptılar.
genetik falan yaptırmadınız değil mi siz?
ameliyat da bayağı tutmuş
tutunsun diye aşıyı ilk defa duydum serum falan duydum da embriyo yapıştırma da var

genetik falan yaptırmadınız değil mi siz?
ameliyat da bayağı tutmuş
tutunsun diye aşıyı ilk defa duydum serum falan duydum da embriyo yapıştırma da var
Genetikte yaptırdık. Gebelik aşısı, kasılma aşısı ve embriyo yapıştırma hepsini yaptık.

Genetikte yaptırdık. Gebelik aşısı, kasılma aşısı ve embriyo yapıştırma hepsini yaptık.
ben de bunların hepsini istiyorum kasılma aşısını duymamıştım ben de kendimi aşırı sıkarım...

ben de bunların hepsini istiyorum kasılma aşısını duymamıştım ben de kendimi aşırı sıkarım...
Bu kendinizi sıkmanızla alakalı bir durum değilmiş. İlk baslarda bende öyle sanıyordum. Özellikle transferden sonra kendimi sıkmaktan sabahları kasık bölgem taş gibi uyanıyordum. Ama bu rahimle ilgili bir durummus. Benim ultrason taramamda rahmimde kasılmalar biraz fazlaydı. O yüzden önermişti doktorum.

ben de istem dışı öyle oluyordum bir bakıyorum kasıklarımı sıkıyorum bilmiyorum bir şeyler oluyor ama bir şey diyemiyorum embriyo yapıştırmayı da çok duydum gebelik serumunu da bakalım..
ALLAH bir yol çizdi bize de RABBİM işimizi kolaylaştırsın amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…