amin inşallah sevinirim burada her yere hamileyim diye yazarım heralde kaç senedir bekliyorumSayfanızı takipte olucam inşallah güzel haberlerinizi paylaşırsınız bizimle nerede karar kılarsanız Rabbim kucağınızı doldursun
çok teşekkür ederim siz de orada mı kavuştunuz bebeğinize ?Ben de kesinlikle Şişli Memoriali tavsiye ederim. Daha önce Maslak Acıbademde tedavi gördüm. Çok yüksek dozda ilaçlar, takviyeler kullandım. Hem maddi hem fiziksel çok zorlayıcı süreç oldu. Her yapılan ücrete ekstra ücret alınıyor. Memorial kesinlikle öyle değil. Laboratuvarı çok iyi. Bilimsel ve kanıtlanmamış hiç birşeyi uygulamıyorlar.
ne kadar harcadınız acaba orada?Acıbadem maslak Bülent Tıraş. En ufak detayı atlamıyor. 7 denemede 2 düşük 5 negatifim vardı. Bülent beydeki 8.denememde geriye kalan tek emriyo ile ilk seferde pozitif. Su an 14 haftalık hamileyim.
burada arkadaşlar yazar heralde ben de işte istanbula tayin düşünüyoruz 6. tüp bebeğim olacak benim kafamız çok karışık..Merhaba bende cem celik ve semra kahraman arasında kaldım..sizin aklinizda varmı Dr
Yani biz il dışından gittik. Toplam ilaçlar, yol, konaklama, hem esim hem benim ameliyatım ve hastaneye odediklerimiz 500 bini bulmuştur.ne kadar harcadınız acaba orada?
Şuan çok şaşırdım bende pkoluyum ama doktorlar asla olmaz demiyo hatta ilk tüp bebekte yüzde 70 oran veriyolar 3 ayrı yerle konuştum hepsi aynı dediler. Bişeyde terslik olmalı 5. Tüp bebek yani allah kolaylık versin tez vakitte nasip etsin inşallah doktor aret kamar ı çok öneriyolar bide bahceci tüp bebek var ama son zamanlarda pek kimse oraları tercih etmiyo bide kayseride arkadaşım tüp bebek yaptı 7 yıllık evli ilkinde tuttu öncesinde 4 deneme başka yerde yaptı kayseride hemen olduHayırlı geceler,
Şuan 5. tüp bebek denememin kimyasal gebelikle sonuçlanmasının üzüntüsü ile yazıyorum.Tekrar en başa döndük.
Eşimin işinden dolayı Şırnaktayız yaza tayinciyiz İstanbul düşünüyoruz.
Maddi manevi çok yorulduk.
Yaşım 40
5 tüp bebeğin 3ü kimyasalla sonuçlandı.
pko hastasıyım ve bebeğim olsun diye tüp mide ameliyatı geçirdim yaklaşık 50 kilo verdim.
düzenli adet oluyorum ama kendiliğinden hiç gebelik yaşamadım eşimde ileri hareketlilikte gerilik var.
kafamın karıştığı başka dönemlerde olmuştu ama bu kadar olmadı.
genetikli tüp bebek yaptırmalıyız artık diye düşünüyorum
sizlerden tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaşmanızı istiyorum
sonuçta istanbul'u da çok bilen insanlar değiliz ama en azından yaşadığımız yerde tedavi oluruz diyorum.
şırnaktan ankaraya git gel ve kalma yeri içinde çok paralar harcadık.
RABBİM tez zamanda bize hayırlı olan sağlıklı sevgi saygı dolu bizi üzmeyecek evlatlar nasip etsin inşallah amin bizlere de sağlıklı bir ömür versin evlatlarımızla inşallah amin..
RABBİM zorluklarımızı kolaylaştırsın gözyaşlarımız mutluluk gözyaşına dönüşsün ...
bayağı tutmuş...Yani biz il dışından gittik. Toplam ilaçlar, yol, konaklama, hem esim hem benim ameliyatım ve hastaneye odediklerimiz 500 bini bulmuştur.
biz de inanın çok şaşkınız..kimyasal gebeliklerimize ayrı üzgünüz tam oldu diyip sevinirken birkaç gün sonra gözyaşları..Şuan çok şaşırdım bende pkoluyum ama doktorlar asla olmaz demiyo hatta ilk tüp bebekte yüzde 70 oran veriyolar 3 ayrı yerle konuştum hepsi aynı dediler. Bişeyde terslik olmalı 5. Tüp bebek yani allah kolaylık versin tez vakitte nasip etsin inşallah doktor aret kamar ı çok öneriyolar bide bahceci tüp bebek var ama son zamanlarda pek kimse oraları tercih etmiyo bide kayseride arkadaşım tüp bebek yaptı 7 yıllık evli ilkinde tuttu öncesinde 4 deneme başka yerde yaptı kayseride hemen oldu
İnsanların olumsuz konuşmalarıni hiç dinlemeyin gerçekten sinir bozucu bazı insanlar ben o yüzden bu sürecte bana iyi gelmeyen kimseyle görüşmüyorum kafam daha rahat oluyor. Bende 4.denememi yapıcam sıfırdan başlayarak. Çok zorlandığım zamanlar oldu ama mevlam neylerse güzel eyler herseyimi allaha bıraktım nasibimizde varsa bizi bulacak gönlün rahat olsun kendini üzme yıpratmabiz de inanın çok şaşkınız..kimyasal gebeliklerimize ayrı üzgünüz tam oldu diyip sevinirken birkaç gün sonra gözyaşları..
artık genetikli düşünüyoruz demek ki bir sorun var kalitede falan diyoruz..
arkadaşınız kayseride nereye gitti acaba?
eşimle maddi manevi çok yorulduk dile kolay 5 tüp bebek şimdi 6. için sıfırdan başlayacağız...
ilaçlar ayrı hastane ayrı insanların olumsuz konuşmaları ayrı..
RABBİM tüm isteyenleri de bizi de evlatla sevindirsin sağlıklı sevgi dolu saygı dolu hayatımıza sevinç getirecek evlatlar..amin
Canım olabilir pkoda en erken tüp bebek elde edilen guruplardan biri bende pkoluyum daha yaptırmadım ama doktorlar hep bunu diyo pkoluysan tüp bebekte en iyi gurup diyo tüp bebek için kayseride Dr. Mustafa Taş a gitti eşinde hiç sperm kalmamıştı kendisi pko ve senin gibi çok kilo verdi kız ve direk oldu yani inşallah sende bi an evvel güzel haber alırsın belki de kendilşğimden olcak bilemezsinbiz de inanın çok şaşkınız..kimyasal gebeliklerimize ayrı üzgünüz tam oldu diyip sevinirken birkaç gün sonra gözyaşları..
artık genetikli düşünüyoruz demek ki bir sorun var kalitede falan diyoruz..
arkadaşınız kayseride nereye gitti acaba?
eşimle maddi manevi çok yorulduk dile kolay 5 tüp bebek şimdi 6. için sıfırdan başlayacağız...
ilaçlar ayrı hastane ayrı insanların olumsuz konuşmaları ayrı..
RABBİM tüm isteyenleri de bizi de evlatla sevindirsin sağlıklı sevgi dolu saygı dolu hayatımıza sevinç getirecek evlatlar..amin
Genetik mutlaka baktırın onunlada alakası olabiliyo diğer arkadaşımda tüp bebek yaptı ve 5. Cide tuttu sebeğsiz infertile 4 kez düşük oldu ilk haftalarda genetiğe gittiler meğer ondanmış embryolarda genetik sorun çıkmış 9 dan 3 tanesi normaldi öyle bişey vardı kendisi ankarada ama hangisine gitti bilmiyorum araştırıp öğrenirim gerekirseCanım olabilir pkoda en erken tüp bebek elde edilen guruplardan biri bende pkoluyum daha yaptırmadım ama doktorlar hep bunu diyo pkoluysan tüp bebekte en iyi gurup diyo tüp bebek için kayseride Dr. Mustafa Taş a gitti eşinde hiç sperm kalmamıştı kendisi pko ve senin gibi çok kilo verdi kız ve direk oldu yani inşallah sende bi an evvel güzel haber alırsın belki de kendilşğimden olcak bilemezsinbu arada amın inşallah
mümkün olduğunca az görüşmeye çalışıyorum olumsuz konuşanlarla...İnsanların olumsuz konuşmalarıni hiç dinlemeyin gerçekten sinir bozucu bazı insanlar ben o yüzden bu sürecte bana iyi gelmeyen kimseyle görüşmüyorum kafam daha rahat oluyor. Bende 4.denememi yapıcam sıfırdan başlayarak. Çok zorlandığım zamanlar oldu ama mevlam neylerse güzel eyler herseyimi allaha bıraktım nasibimizde varsa bizi bulacak gönlün rahat olsun kendini üzme yıpratma
amin amin amin...Canım olabilir pkoda en erken tüp bebek elde edilen guruplardan biri bende pkoluyum daha yaptırmadım ama doktorlar hep bunu diyo pkoluysan tüp bebekte en iyi gurup diyo tüp bebek için kayseride Dr. Mustafa Taş a gitti eşinde hiç sperm kalmamıştı kendisi pko ve senin gibi çok kilo verdi kız ve direk oldu yani inşallah sende bi an evvel güzel haber alırsın belki de kendilşğimden olcak bilemezsinbu arada amın inşallah
Aynen ama bende esimde ameliyat oldum. 100 bini onlar tuttu zaten. Tutunsun diye aşı da yaptılar.bayağı tutmuş...
genetik falan yaptırmadınız değil mi siz?Aynen ama bende esimde ameliyat oldum. 100 bini onlar tuttu zaten. Tutunsun diye aşı da yaptılar.
Genetikte yaptırdık. Gebelik aşısı, kasılma aşısı ve embriyo yapıştırma hepsini yaptık.genetik falan yaptırmadınız değil mi siz?
ameliyat da bayağı tutmuş
tutunsun diye aşıyı ilk defa duydum serum falan duydum da embriyo yapıştırma da var
ben de bunların hepsini istiyorum kasılma aşısını duymamıştım ben de kendimi aşırı sıkarım...Genetikte yaptırdık. Gebelik aşısı, kasılma aşısı ve embriyo yapıştırma hepsini yaptık.
Bu kendinizi sıkmanızla alakalı bir durum değilmiş. İlk baslarda bende öyle sanıyordum. Özellikle transferden sonra kendimi sıkmaktan sabahları kasık bölgem taş gibi uyanıyordum. Ama bu rahimle ilgili bir durummus. Benim ultrason taramamda rahmimde kasılmalar biraz fazlaydı. O yüzden önermişti doktorum.ben de bunların hepsini istiyorum kasılma aşısını duymamıştım ben de kendimi aşırı sıkarım...
ben de istem dışı öyle oluyordum bir bakıyorum kasıklarımı sıkıyorum bilmiyorum bir şeyler oluyor ama bir şey diyemiyorum embriyo yapıştırmayı da çok duydum gebelik serumunu da bakalım..Bu kendinizi sıkmanızla alakalı bir durum değilmiş. İlk baslarda bende öyle sanıyordum. Özellikle transferden sonra kendimi sıkmaktan sabahları kasık bölgem taş gibi uyanıyordum. Ama bu rahimle ilgili bir durummus. Benim ultrason taramamda rahmimde kasılmalar biraz fazlaydı. O yüzden önermişti doktorum.