6.tüp bebek denemesi için İstanbul'da nereyi önerirsiniz?

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.046
26.834
Hayırlı geceler,
Şuan 5. tüp bebek denememin kimyasal gebelikle sonuçlanmasının üzüntüsü ile yazıyorum.Tekrar en başa döndük.
Eşimin işinden dolayı Şırnaktayız yaza tayinciyiz İstanbul düşünüyoruz.
Maddi manevi çok yorulduk.
Yaşım 40
5 tüp bebeğin 3ü kimyasalla sonuçlandı.
pko hastasıyım ve bebeğim olsun diye tüp mide ameliyatı geçirdim yaklaşık 50 kilo verdim.
düzenli adet oluyorum ama kendiliğinden hiç gebelik yaşamadım eşimde ileri hareketlilikte gerilik var.
kafamın karıştığı başka dönemlerde olmuştu ama bu kadar olmadı.
genetikli tüp bebek yaptırmalıyız artık diye düşünüyorum
sizlerden tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaşmanızı istiyorum
sonuçta istanbul'u da çok bilen insanlar değiliz ama en azından yaşadığımız yerde tedavi oluruz diyorum.
şırnaktan ankaraya git gel ve kalma yeri içinde çok paralar harcadık.
RABBİM tez zamanda bize hayırlı olan sağlıklı sevgi saygı dolu bizi üzmeyecek evlatlar nasip etsin inşallah amin bizlere de sağlıklı bir ömür versin evlatlarımızla inşallah amin..
RABBİM zorluklarımızı kolaylaştırsın gözyaşlarımız mutluluk gözyaşına dönüşsün ...

Kendi doktorum sabri cavkaytarı gözüm kapalı tavsiye ederim . Şuanda Brüksel tüp bebekte ben bahçecideylen yolum kesişti 1 denem yaptık sonrasında almanyada devam ettim bir kimyasal geçirdim şimdi tekrar sabri hocadayım.. türkiyede gidiceksem sabri hoca dedim insanlığı başka bir boyut daha 2 gün önce sabah kongredeylen beni aradı geçen ay bir negatif aldım lady bak bunu kendine yapma olucak seninde olacak anne olabileceksin bana güven diyor . Zaman ve doğru embriyo hocam ne zaman dara düşsem konuşup sakinleştiriyor . Buradan başka bir arkadaşada tavsiye ettim oda ona gidiyor gerekli me varsa yapar ama gereksiz bulduğunu asla yapmaz . Gebelik aşısı prp vs dedim hayır sende gerek yok gerekli ne varsa zaten yapıyoruz diyor. İnsanlığı yanında oluşu yorgunluğunu anlayışı bambaşka

çok teşekkür ederim şuan tedaviniz devam ediyor sanırım...
fiyatlar ne aralıktaydı acaba arasak bilgi verirler heralde...

Günaydın eğer Avrupa tarafında ikamet edecekseniz lab. İyi olan bir hastane seçin derim ben çok araştırdım burda önerilen hastanelere tek tek gidip görüşme yaptım içime en sinen yer sisli Memorial oldu hem ücretsiz kontrolüyle hem lab.iyi olmasıyla hem de sadece tek bir doktor gözü değilde birden fazla kurul toplantısı sonucuyla karar vermeleri beni etkiledi çok Şükür kızımda oldu bizde erkek infertilitesi vardı oligospermi oyuzden lab. İyi olan yer istedimki sonuçta eniyi yumurta ve spermi iyi bir lab uzmanı yapar diye düşündük yani benim tecruberim bu şekilde sizede belki yol gosterir inşallah kısa zamanda kavursunuz bebisinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…