- 22 Şubat 2008
- 136
- 1
-
- Konu Sahibi blackrose82
arkadaşlar 6 temmuzda ufuk bilkaya ameliyat olucam. grip olunca bile doktora gitmeye korkan ben ameliyat olmaya karar verdim delikafadulden vazgeçmek istemiyorum. şimdiden heyecanlıyım sonrasında bu heyecana ve korkuya nasıl dayanıcammm. ameliyat olanlar bana yardımcı olabilir misiniz beni neler bekliyor?
artık ameliyathane bile rüyalarıma giriyor, çook korkuyorum .anesteziden, morluklardan, şişliklerden ...siz böyle şeyler yazdıkça içim rahatlıyor gerçekten. inşallah ben de iyiki olmuşum derim.
tatlım hiç korkma bak henüz alçılı burnumla yeni burnumu görecegim günü bekliyorum bilmiyorumkismile bazen üff keşke olmasaydım diyorum oda agrıdan sızıdan falan asla degil ben sıkıntıya gelemeyen bi insanım burnumun üstünde bi alçıyla oturup kalkmak sıktı beni oyuzden :) aama sonra aynaya baktıgımda henüz burnumun ucunu görüyor olmama ragmen iyiki oldum diyorum mutlaka bişeylere ulaşabilmek için bazı zahmetlere katlanacagız Allah korusun dermansız bir dertten ameliyat olmuyoruz sonucta hepimiz biraz daha güzelleşmek dahada kendimize güvenmek için oluyoruz degilmi.o yuzden böyle düşünüp zevkli hala getir.mesela ben artık profilden de fotograf çektirebilecegim .düğün albümümde patates burnum benden ön planda olmayacak ve her baktıgım ahh çekmicem .at kuyrugu yapıp ortalıkta salınabilecegim azıcık polyannaa ol bakalım şimdi cesaret zamanı kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt
sevin kiz, korkma zemuszemus ben gecen hafta oldum ve uyandigimda o kadar mutluydumki kemerli burnumdan kurtuldum diye :) ama bende böyle seylerden cok korkan biriyim, o yüzden sakinlestirici istedim, narkozu bile hatirlamiyorum yerimseniben[/QUOTE
öncelikle sana çoook geçmiş olsun.korkmamaya çalışıyorum ama çook korkuyorum. sen nasıl hissediyosun kendini, çok şiştimi yüzün
Doktorun iyiyse sakın korkma.bende 1 mart 2009 da ameliyat oldum birkere hiç acı olayı yok.4 gün tamponlar çıkana kadar sabredeceksin agzından nefes alıp sıvı şeylerle besleneceksin.tamponlar çıktıktan sonra zaten çok rahatlıyorsun.7 gün sonra normal hayatına devam edeyorsun tabiki yeni burnunla ben yeni görüntümden çok memnunum umarın sende çok memnun kalırsın
öncelikle sana çoook geçmiş olsun.korkmamaya çalışıyorum ama çook korkuyorum. sen nasıl hissediyosun kendini, çok şiştimi yüzün