Bebek İkinci El 6.syfda yeniler. kapı süsü, ikea cibinlik, erkek bebek giyim, astronot vs.. çok ucuz..

6. aydan itibaren sanırım ozamana yaza denk geliyor.. almak isterdim ama yazın işime yaramaz, teşekkürler ..

bir de bu çıktı arkadaşlar.. çok kullanışlı F&F marka 3-6-9 ay giyilebiliyor

Eklentiler

• 20141011_114203_800x450.jpg
    95,5 KB · Görüntüleme: 101
bir de bu çıktı arkadaşlar.. çok kullanışlı F&F marka 3-6-9 ay giyilebiliyor
arkadaşlar astronotu soran çok olmaya başladı ve ben artık kişileri karıştırıyorum.. herkes ben şu gün alıcam ben bugün alıcam diyor.. erken davranan kişiye satıcam haberiniz olsun lütfen sonra darılmaca gücenmece olmasın!

merhaba elinizde ne kaldı acaba örgü yelek hırka var mı? son eklediğiniz f&f yelek duruyor mu, 8 ve 9. resimdekilerin bedenlerini yazabilir msniz, 20 no daki takımın bedenini de . yani bnm aradığım genelde 3-6 ay gibi küçük olanlar değil de 9-12-15-18 aylar ne varsa bakabilirim cevap bekliyorum:)

bu kıyafetler 3-6 ve 6-9 ay.. benim bebeğim 10 aylık.. yani aradığınız bedende yok üzgünüm

ya cok uzuldum f&f yelegi 9 aya kadar gorunce var zannettim aslinda biz yaş olarak sizden geri olacagiz ins. ama p aylarki kiyafetleri aldim maalesef yine de buyudukce koyarsiniz biz de aliriz ins. ne diyelim :)

peki yelegin fiyati nedir en azindan 9 aya yakin en buyuk kiyafetleriniz nelerdir

inşallah..
ben de üzüldüm şimdi.. ama o yeleği çokaz kullanırsınız yazık olur diye söylemek istedim..

yok cnm bu kıs olur ins. da baska kiyafet de olsa en azindan iyi olabilir 8-9 aylar en azindan bi de yelek fiyat ne hakkatten tek urun almak istemiyorum da ondan :)

tulumların,astronotun ve en sonuncu yeleğin toplam fiyatı nedir? bunların hepsine 60 uygun mudur? tulumların hepsine 20, astronota 30, yeleğe de 10 düşündüm.. ne dersiniz?

Canım kargom geldi sıfır alsam anca bu kadar yeni ve temiz olurdu. Çook beğendim iyi satışlar:) güvenilir satıcı ve sorunsuz alışveriş :)

Canım kargom geldi sıfır alsam anca bu kadar yeni ve temiz olurdu. Çook beğendim iyi satışlar:) güvenilir satıcı ve sorunsuz alışveriş :)
güle güle kullan canım, çoook sevindim beğendiğine ve ayrıca bu güzel sözlerine
iyi günlerde kullan inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…