Dulcinea Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2008 5.574 0 19 Nisan 2011 Konu Sahibi gravity #41 Çıldıracağım, Fransızca dublajdan sonra, İspanyolca dublaja ulaşmayı başardım :84: Ama bu sefer orjinaline ulaştığıma eminim :)
Çıldıracağım, Fransızca dublajdan sonra, İspanyolca dublaja ulaşmayı başardım :84: Ama bu sefer orjinaline ulaştığıma eminim :)
Dulcinea Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2008 5.574 0 19 Nisan 2011 Konu Sahibi gravity #42 Ben çok severim uzayda geçen filmleri, özellikle nefret ettiğin uzay filmleri geliyorsa aklına söylersin Karete filmleri herkesin hayatına bir dönem girdi sanırım
Ben çok severim uzayda geçen filmleri, özellikle nefret ettiğin uzay filmleri geliyorsa aklına söylersin Karete filmleri herkesin hayatına bir dönem girdi sanırım
Dulcinea Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2008 5.574 0 24 Nisan 2011 Konu Sahibi gravity #43 Sonunda izleyebildim Anlatılan konu aslında basit olsa da, anlatım tarzı ile büyüyen bir filmdi. Severek izledim, teşekkürler
Sonunda izleyebildim Anlatılan konu aslında basit olsa da, anlatım tarzı ile büyüyen bir filmdi. Severek izledim, teşekkürler