- 23 Kasım 2014
- 28
- 11
- 28
-
- Konu Sahibi cokstandart12
Genetik canım. Saçlarım da inceciktir. Hiç bir sorun yok yani.. ama son zamanlarda durdu. Önceden elimi saçıma değdirdiğim an dökülen saçlarımı gördüğümde kel kalıcam kesin diye düşünüp psikolojimi bozuyordu .Jameya dokulmen genetik mi peki yoksa baska bir sebepten miydi
Ben miracle de denedim minoxta denedim fayda etmiyor ustune ustluk minoksik asiri kepek ve kasinti yapti bende proscae kullanmaya basladim daha felaket oldu polikistigim de var ama dedigini bir deneyeyim canim bende
Ben de ilk kez duydum ama ramatolojik hastaliklarda sac dokulmesi yaparmia. Kan tahlili ile ana ya baktircaksin sadece. Insallah degildir senin ki. Ama baktirmak da yarar var.Ramatalogu ilk defa duydum ana deger derken ne oluyor o canim pek bilmiyorum ben normal hormon ve kan tahlilleri yaptırdım sadece ama sorunum genetik dokulme yapmam gereken dht baskısı androjen baskısı bunlari yapan seyleri kullansam da olmuyor ben anlamadim gitti ya
Polikistikover malesefki saç dökülmesi yapıyor bendede var ve saçlarım seyreldiBen miracle de denedim minoxta denedim fayda etmiyor ustune ustluk minoksik asiri kepek ve kasinti yapti bende proscae kullanmaya basladim daha felaket oldu polikistigim de var ama dedigini bir deneyeyim canim bende