Buraya yazmak bana da nasip oldu cok sukur Allahima. Biz 6 sene bekledik oglumuzu, doktorlara gittik 5 kere asilama yaptik ama yok olmadi ama Allahtan ümit kesilmez her ay yinede bi heycanla acaba bu ay oldumu diye acaba hamilemiyim diye bekledim 6 sene boyunca ama yok olmadi, kaç kere test yaptirdim çogu zaman esimden habersiz oda heycanlanmasin diye ama yine yok ... Sonra esim daha askerligini yapmamisti 15 ay askere gitti bide onun hasreti eklendi evlat hasretine, neyse o izine galdiginde gene bi umut belki hamile kalabilirim diye ama tabi yine yok :) Neyse esim askerligini bitirdi eve döndü o geldi bir hafta sonra adet oldum neyse bitti yikandim ve gördügum son adetimdi bidaha yok olmadi günüm geçti bekliyorum olacam diyorum onca sene olmadi adam askerden gelir gelmez mi olacak diyorum ama 2 gün gecikmeden sonra gene dayanamadim test aldim ve 2 cizgi tabi agliyorum mutluluktan neyse böyle iste bekleyenlere umut olur insallah...
Hamileyim hersey cok guzel artik 40haftayi doldurdum ve 14 aralik sabah 8 de hafif bi sanci beni uykudan uyandiriyo geçiyo geri yatiyorum ben dogumum geldigi hiç aklima gelmiyo :) neyse 9 oldu artik süphe var allah allah diyorum acaba sanci bumudur ki saate bakiyorum 10dakika da 1 geliyo esimi uyandiriyorum oglumuz geliyo diyorum uyku sersemi ciddiye almiyo sonunda kalkiyo onada bi heycan basti, eminmisin diyo bende herhalde diyorum ama ben gayet iyim sanci var ama cok hafif bisey bi yandan inanamiyorum cunku ben sanciyin hep dayanilmaz bisey oldugunu duyunca neyse kaynanama diyoruz ben ayakta dolaniyorum bu arada saat 11 oda yok degildir diyo bukadar rahat olmazdi diyo o gün kontrolum var 15.30 da neyse biraz daha bekleyelim diyoruz sancilar 5 dakika da 1 olmaya basladi ama ben yine rahatim sanci girip cikiyo hafifce randevu saati geldi doktura gittik kaynanam da geldi ne olur nolmaz diye ama daha inanamiyo geri döneriz diyo :) neyse doktu kontrol ediyo ki 8cm açiklik :) evet oglum gerçekten geliyo hemen yatirdilar beni saat 16.00 oldu verdiler serumu patlattilar suyumu ve o an basladi bi sanci basladi ki anlatamam 2 saat boyunca 18.00 e kadar baya bi sanci çektim sonra doguma aldilar beni ve 18.30 da oglum dunyaya geldi sükürler olsun Rabbime isteyen herkeze bu duyguyu tattirsin insallah... herkeze hayirli dogumlar insallah