Çocuk Hastalıkları 6.HASTALİK Lütfen Bakın

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Kedisever91

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
134
394
23
Herkese iyi günler. Belki konuyu buraya açmak yanlış ama belki yaşayan vardır diye buraya açtım lütfen taşinmasin.

8 aylık bir kızım var cumartesi günü çok ateşlendi. İki kez doktora götürdüm biri boğazda hafif kızarıklık var ateşi bu yüzden yukselmistir beş günü geçerse tekrar gelin dedi

İkinci doktor ise 6.hastaliktan bahsetti. Kizamik,şu çiçeği gibi bir çocuk hastaligiymis. 5 gün ateş daha sonra döküntü yapar ve geçer dedi. Sorun şu ki ateş dün normale döndü döküntü de olmadı çok şükür de kafasının arkasında ense kısmında hareketli bir beze olustu,öğleden sonra randevumuz var ama çok korkuyorum acaba böyle bişey yasayan var mı? Lütfen yaşayan varsa soylesin perişan oldu o da biz de..

Altincı hastalık mı bilemiyorum ama oğlumda 2 ay önce aynı belirtiler oldu ve el ayak hastalığı dedi doktor,ağzının içi yara olmuştu,yemek yiyemiyordu,vücudunda da döküntüler oldu. İlac tedavisi yoktu hatta sadece ağzının ici rahatlasın diye bir şurup vermişti.
Şu an gayet iyi,döküntüler geçti,bende çok korkmuştum zira tırnakları bile dökulebiliyormuş ağır seyrederse ama atlattık.
Size de geçmis olsun,korkmayın,kötüyü çağırmayın hemen. Acil şifalar dilerim

Benim kızında oldu ilk 3 gün çok ateşli oldu 3. Günden sonra kademeli düştü 5. Günde vücudunda hafif kizarti döküntüler oldu ve bitti. Böyle bir şey yaşamadım

Yok onu da araştırmıştım evet el ayak hastalığı da çok agirmis atlatmissiniz şükürler olsun. 6.hastalik da 6 ay ile 2 yaş arasında goruluyormus ve ateş yapıyormuş yani şu çiçeği,kabakulak gibi bir çocuk hastaligiymis bu sayede öğrendim. Atlattı şükür ateşi bitti ama o kafasındaki beze çok korkuttu inşallah bişey cikmaz. Size de geçmiş olsun. Kötüyü cagirmamak gerek de ilk cocuk,tecrubesizlik korkutuyor iste

6. Hastalıksa ateşten sonra küçük kabarıklı döküntüler olacak o muhtemelen.

Haklısınız insan korkuyor muhakkak ama hastalıktan dolayi olmuştur belkide şişme.

Muhtemelen bezenin 6.hastalikla bir alakasi yoktur, gecmis olsun. O hastalikta beze olusmaz,en fazla su cicegi benzeri dokuntuler olusur ve gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…