6 haftalik hamileyim vajinadan kahverengi akinti ????

kkedicikk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
109
24
25
6 hafta 4 günlük hamileyim kahverengi yada açık pembe gibi bir akinti geldi cok değil ama agrım felan da yok , şüphe ettim yinede sizce neden ilk hamileligimde böyle bisey yaşamamıştım sebebi nedir

Hamileliğin ilk zamanları kahverengi akıntı çok normal yalnız adet kanaması gibi kırmızı olmamasına dikkat edin kahverengi akıntıdan korkmayın

Hamileliğin ilk zamanları kahverengi akıntı çok normal yalnız adet kanaması gibi kırmızı olmamasına dikkat edin kahverengi akıntıdan korkmayın
adet kanı gibi değildi afedersiniz iç camasirima akmış akinti oda kurumuş tuvalete gidince farkettim idrar yaptıktan sonra hafif hafif daha aktı sildikçe peceteye geldi kahverengi gibiydi korktum bende

adet kanı gibi değildi afedersiniz iç camasirima akmış akinti oda kurumuş tuvalete gidince farkettim idrar yaptıktan sonra hafif hafif daha aktı sildikçe peceteye geldi kahverengi gibiydi korktum bende
Yok hiç korkmayın gayey normal dediğim gibi kırmızı olmadığı sürece kahverengi akıntı normal karşılanıyor

Kırmızıya dönmüyorsa korkmayın ama kahverengi devam ederse de görmezden gelmeyin, düşük tehlikesi , bozuk kese vb sebeplerde akıntıya neden olabiliyor. İçinizi ferah tutun yerleşme kanaması bazen de 8. Haftaya kadar sürüyormuş doktorunuzla ultrosonda görüntüledikten sonra içiniz rahat eder, bizimkiler tahmin

Canim tam anlayamadım ama bana kahverengi geldi kırmızı gibi değildi biraz acik pembeye de çalıyordu ama bilmiyorum 5 hafta 4 günlükken gittim hastaneye kese göründü cocuk görünmemişti
Canim tam anlayamadım ama bana kahverengi geldi kırmızı gibi değildi biraz acik pembeye de çalıyordu ama bilmiyorum 5 hafta 4 günlükken gittim hastaneye kese göründü cocuk görünmemişti oyuzden göremedik tekrar gidicektim ama çarşamba günü gideyim aklımda şüphe kalmasın Düşük olursa cok mu sürüyor kanama ?

Düşük olursa aralıklarla açık pembe , regl tipi bazen sancı vs de olabiliyor. Kesen göründüyse bu güzel haber ama bebeği gör ki için rahatlasın. Belki de istirahat gerektiren bir dönemdesin bir süre dinlenmeni önerecek belki iğne verecek. Benim doktorum bi kez kahverengi lekem geldi devam ederse ertesi güne hemen gel demişti o yüzden aksatma yapılabilecek bir şey varsa doktorun hemen yönlendirir, içini ferah tut. İlk 3 ay gerçekten stresli geçiyor sonraki aylarda da ay hareket ne zaman edecek ben de başladı:) sonra da aaa az hareket ediyor gelecektir, ayyy analık zormuş :)

aynen valla ne zormus analık :) zaten 2 3 gündür yatıyorum surekli is dahi yapamaz hale geldim iştah vs gitti hepsi napcam bilmiyorum beslenemiyorum hic bir sekilde şimdide bununla karşılasinca korkuttu beni

Benden de dün geldi kahverengi akıntı bugünde biraz geldi doktora gittim düşük riski var dedi progestan vardı korkuyorum Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın ben 5 haftalığım

Canım bence doktorunla görüş için rahatlar hem. Bende kanamam olmamama rağmen (en baslarda varmış ben adet sandım) ultrasonda kanama alanı görüldü. Bebek tutunurken oluşmuş progestan basladi doktor hep yattim geçti 2 haftaya. Çok korkulacak bisey değil ama insan endiseleniyor hem içiniz rahatlar.

Benden de dün geldi kahverengi akıntı bugünde biraz geldi doktora gittim düşük riski var dedi progestan vardı korkuyorum Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın ben 5 haftalığım
Ben 7+2 haftalık oldum çarşamba gittim kalbi felan atıyordu gördük doktora anlattım ama bisey demedi allaha şükür yerleşme kanaması olabilir doktor 5 haftalıkken düşük yapmak olmaz dedi ama bana bilmiyorum

gittim.doktora çarşamba günü durumu anlattım ama bisey demedi açıkçası cocugu felan da gördük kalbi atıyordu zaten birkere yaşadım daha oyle akıntı tarzı bise gelmedi

Doktoraların ağzından laf almak öyle zor ki birde zaten fiziksel ve duygusal anlamda zor günler geçiriyoruz bana da düşük riskin var yerleşme olabilir dedi ama 5. Haftada yerleşme kanaması olur mu ya bilmiyorum dikkat et dedi keseyi gördük haftaya kalp atışı için gideceğiz

aynen canim laf almak zor bana bisey demedi açıkçası ben sürekli yatıyorum zaten yorucu is yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…