6 haftalık hamileyim kist ve enfeksiyon çıktı

Venusbenn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
462
92
28
39
Slm arkadaşlar 6 haftam dolmak üzere bugün test sonuçlarımı aldım idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor zinnat diye bir antibiyotik verdi on gün mutlaka kullan ihmal etme Dedi birde 3cm kist çıktı takip edicez Dedi korktum ya inşallah bir sorun çıkmaz kalp atışlarını daha duyamayız Dedi 3 hafta sonraya randevu verdi aranızda aynı durumda olan var mı başka bir doktorada gitmeyi düşünüyorum konuyla ilgili bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

hayırlı olsun gebeliğin
yine şanslıymışsın arkadaşım 3 cm lik kistle hamile kalabilmişsin
allah kucağına lamyı da nasip etsin
gebelikte bayanlar idrar yolu enfeksiyonu ve özellikle de mantar kolayca olabiliyorlar anormal bir durum değil verdiği ilacı kullan geçer. kistine gelince, doktorun haklı gebelik boyunca büyüme var mı yok mu diye sürekli takip etmesi gerekiyor bence doktorunu değiştirmene gerek yok

Slm arkadaşlar 6 haftam dolmak üzere bugün test sonuçlarımı aldım idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor zinnat diye bir antibiyotik verdi on gün mutlaka kullan ihmal etme Dedi birde 3cm kist çıktı takip edicez Dedi korktum ya inşallah bir sorun çıkmaz kalp atışlarını daha duyamayız Dedi 3 hafta sonraya randevu verdi aranızda aynı durumda olan var mı başka bir doktorada gitmeyi düşünüyorum konuyla ilgili bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

Geçmiş olsun canım ben 6+2 de kalp atışını karından duydum. Ve başından beri bendede idrarda enfeksiyon vardı ve 3. aydan önce ilaç veremem dedi bence başka doktorada görün.

Geçmiş olsun canım ben 6+2 de kalp atışını karından duydum. Ve başından beri bendede idrarda enfeksiyon vardı ve 3. aydan önce ilaç veremem dedi bence başka doktorada görün.
Bende öyle düşünüyorum cnm çok sağol burda okuyorum düşüğe sebeb olabilir diyo çok korktum ya

hayırlı olsun gebeliğin
yine şanslıymışsın arkadaşım 3 cm lik kistle hamile kalabilmişsin
allah kucağına lamyı da nasip etsin
gebelikte bayanlar idrar yolu enfeksiyonu ve özellikle de mantar kolayca olabiliyorlar anormal bir durum değil verdiği ilacı kullan geçer. kistine gelince, doktorun haklı gebelik boyunca büyüme var mı yok mu diye sürekli takip etmesi gerekiyor bence doktorunu değiştirmene gerek yok
İnşallah dediğin gibidir cnm ısrarla kullanmamı istedi kalp atışını dinlememesi yada daha erken gel dememesi tuhaf geldi hayırlısıyla sorunsuz kucağımıza alırız inşallah teşekkür ederim

Bende öyle düşünüyorum cnm çok sağol burda okuyorum düşüğe sebeb olabilir diyo çok korktum ya

allah korusun kötüyü düşünme kist bi çok hamilede var çok duydum ve bende hamile olmadan önce kistim vardı hamlileğimde çok şükür olmadı ama ablamdada enfeksiyon vardı. bidoktora daha görün güvenilir birisine. ben ilk öğrendiğimde gittim doktora sonra başka doktorada gittim aynı şeyleri söyleyince içim rahatladı testleri yaptırdım sonuçları aldım doktorum enfeksiyon var dedi korkutmadı bi sonraki gidişimde kalp atışını duyduk

5 ay da hamile kalabildim bende en son 2 ay ovülasyon testi yaptım erken yumurtlama oldu ovu testiylede gebeliğimi öğrendim Allah korusun bebeklerimizi inşallah
amin...
ben de kullanacaktım ama rahim filmi çektirmeden kullanmak istemedim

Back
X