- 10 Ağustos 2019
- 51
- 60
- Konu Sahibi Hediye murat
Ailemle evlendigimiz günden beri konuşmuyoruz doğru dürüst istenmeyen bir evlilik yaptığım için üvey annemden dolayı birazcik neyse iki defa bunlara rağmen dayaktan dolayı baba evine gittim ama bu seferde üvey annem rahat vermedi ordada yemedigim hakaret dayak kalmadı babamda pasif bir insan arasını karısıyla bozmak istemediği için hiç bir zamn bnm yanimda olmadı ondan sonra eşim özür diledi falan bir daha yapmayacağına söz verdi eve getirdi bu arada kaynanamlarla altlı üstlü oturuyoruz hep onların dedigini yaptım 7 ay çalıştım eşimin borçlarını ödedim hep takılarımı hepsini verdim ama bir türlü yaranamadım.Bana karşı bazen çok iyi evini hiç eksik bisi bırakmaz gezdirir yedirir ama bazende sinirlendiğinde istediği küfrü eder döver sonra özür diler ama bn artık çok yoruldum bide hamile halimlede dayak yemek çok zoruma gidiyo ne ailemle nede akrabamla tel hariç hiç görüşemiyorum hatta bazilari ile hic görüşemiyorum onlarada artik laf gelmesini istemiyorum ve bn artık cok yoruldum bu hayattan eşim için sadece kendi ailesi var senin kimsen yok diyo sürekli bana bisi olursa ortada kalırsın sen diyo ailen sana bakmıyo bna muhtaçsın sen diyo ve bn bunları hak edecek ne yaptım annesiz büyüdüm zaten evim barkın olsun dedim hep onların isteklerine göre hareket ettim kimseyle görüşmedim ama hamile halimle de kaldıramıyorum artık bunları insanın kimsesi olmaması çok zor elim kolum bağlı kaynana desen çocuğu doğur sen nereye gidersen git diyolar allahım yardim et artık kaldıracak gücüm kalmadı ne kendi aileme gidebiliyorum nede burda bu dayaklarla bu hakaretlerle baş edebiliyorum ne yapcağımi hiç bilmiyorum .