6 haftalık gebelikte kalp atışı

Günü kesesi boyu falan uyumlu demişti bir de tüp bebek olduğu için geç döllenme olmaz sanki bilemiyorum ki
Tüp bebek olduğunu görmedim. Evet o zaman geç döllenme ihtimali yok. 3 kez tüp bebek yaptırmış biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de öyleyim, O yüzden git başka bir doktora için ferahlasın. Bende bir hafta bekleyemeyebilirim belki.

İnşallah normaldir ya içime bir sıkıntı çöktü ki bir saat sonra randevum yani vakit geçmiyor artık inşallah bi sorun yoktur

Oldun mu muayene arkadaşım nasıl geçti
Muayene oldum çok şükür her şey yolundaymış 6.hafta için 97 düşük gerçekten dedi doktor da en az 100 dedi işte sonra cihazı pek iyi değildi hesapladı falan 165 atıyor şu an her şey yolunda 7+5 idi 7+6 çıktı uyumlu dedi çok rahatladım darısı böyle arada derede sıkıntıda kalanlar için ben çok stres yaptım siz yapmayın

Çok şükür canım inş benim bebeğiminkide düzelir. Dün gittik doktora. Normalde dün 6+5 olcaktım ama ultrasona göre 5+6 çıktım biraz geriden geliyoruz
Geç döllenmedir belki benim de 6+3’te düşük çıkmıştı içinizi ferah tutun bir sürü düzelen örnek gördüm o kadar çok her yerden okudum ki o bekleme sürecinde çok sık karşılaşılan bir şey demek ki

Canum tüp bebekte geç döllenme olabilir mi ki? 6+3 te atış hızını söylediler mi?

Canum tüp bebekte geç döllenme olabilir mi ki? 6+3 te atış hızını söylediler mi?
Tüp bebek olduğunu unutmuşum olabiliyor mu bilmiyorum ama tüp bebek grubunda da bu şekilde geri gelenler vardı evet 97 olan 6+3 idi sonra on gün sonra çağırmıştı ama ben dayanamayıp başka doktora da gittim 7+3’te düzelmişti sonra tekrar kendi doktoruma gittim normal devam ediyordu

Bende 2 doktora göründüm korkutdular beni..kalb atışının sayıni sormadım hiç..zayıf dediler..kürtaj dediler..ama sonuncu doktorum dedi 5+5 haftalıksın kalb yeni oluşuyor..normal dedi..haftaya randevum var..resmen düşünmekten deli olucam

Lütfen kendinizi yıpratmayın şu an çok daha rahat görebiliyorum o dönemi birçok doktor zaten o haftalarda dinletmiyor zaten diyorum ya bana da zayıf demişti şu an çok şükür 29 haftalık oğlum

Lütfen kendinizi yıpratmayın şu an çok daha rahat görebiliyorum o dönemi birçok doktor zaten o haftalarda dinletmiyor zaten diyorum ya bana da zayıf demişti şu an çok şükür 29 haftalık oğlum
Çok şükür canım.Benim için dua et..hem bende lekelenmede var..ondan her ikisi beni korkutuyor2 gün kaldı randevuma

Çok şükür canım.Benim için dua et..hem bende lekelenmede var..ondan her ikisi beni korkutuyor2 gün kaldı randevuma
İnşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza içinizi ferah tutun lekelenme belki onunla alakalı değildir yerleşme kanaması yaşayan birçok arkadaş oldu yani birçok doktor 8 haftada dinletiyor kalp atışlarını çok içine sinmezse acile gidip bastırabilirsin ben öyle yapmıştım dayanamamıştım 10 gün

Amin Allah.Bana kürtaj deyen doktorda ben duydum kalb atışını..ama zayıf dedi..aynı günde başka doktora gitdim..dedi kalb yeni oluşuyor ve normal bu..lekelenme için fitil kullanıyorum..dedi adet gibi gelmeyene kadar korkusu yok..ama yinede insan korkuyor..2 gün kaldı zaten..sabr Edib beklicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…