Kese kalp atışı ağrı

Yok henüz ben de duymadım tam 6.haftaya girdiğim gün gittim hastaneye daha erken dedi baktı fakat duymadık sadece kese ve yolk sacı gördük bayram tatilinden sonra gel duyarız dedi inşallah duyarız ya insan cidden aşırı endişe ediyor
Seninle aynı haftayız inşallah haftaya duyarız bu hafta özeller açık ama ben haftaya gideceğim daha net olur

Benim de kese göründü, bayramdan sonra kalp atışı için gel dedi şuan az ağrım var ve damla gibi çamaşırıma kahverengi akıntı gelmiş rengi çok açıktı. Kötü bir şey mi acaba bilgisi olan var mı? Lavaboda gelmiyor ama çamaşırıma bir damla günlük pedime bir damla kadar gelmiş
Tek seferlikse yerleşme ile ilgilidir diye düşünüyorum ama devamlı geliyorsa bi git doktora

6 haftalık oldum arkadaşlar kese gözüktü bayram tatili bittikten sonra kontrole gideceğim kalp atışı için kasık ağrısı oluyor bende sanki adet olcak mışım gibi normal mi başına gelen var mı korkmalı mıyım
Evet olabiliyor ama cok yormayın kendinizi ayaklarınızı üşütmemeye dikkat edin ,bol su için
Benimde olduğunda bunlara dikkat edince azaliyordu ağrım

Evet olabiliyor ama cok yormayın kendinizi ayaklarınızı üşütmemeye dikkat edin ,bol su için
Benimde olduğunda bunlara dikkat edince azaliyordu ağrım
2 gündür yatıyorum yatmaktan belim ağrır oldu çok fazla da pinpirikli olmak istemiyorum sakınan göze çöp batar misali tedirgin oldum ama yorumlara baktığım da normal miş içim rahatladı gerçekten çok teşekkür ederim ne zamana kadar devam eder bu durum

2 gündür yatıyorum yatmaktan belim ağrır oldu çok fazla da pinpirikli olmak istemiyorum sakınan göze çöp batar misali tedirgin oldum ama yorumlara baktığım da normal miş içim rahatladı gerçekten çok teşekkür ederim ne zamana kadar devam eder bu durum
Tabikide sürekli yatmayın 😊 sadece kendinizi yormayın
İlk başlarda benim de olmuştu ama ne zamana kadar sürmüştü hatırlamıyorum

Back
X