- 2 Şubat 2025
- 6
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi monikamelek
Kızlar şuan gece 02:16 ve ben yaklaşık 5 saattir düşük yapıyorum evde. Doktora gitmemi tavsiye ettiler ama ben inatla evde kaldım ve çok şiddetli sancılarım başladı 2 tane parol içtim ama hiç etkisi yoktu. Ve saat 23 gibi bi kramp girdi koştum hemen WCye parça geldi ufak. Dedim bi şey olmaz daha gelmez ama o parçanın meğer devamının geleceğinin ve sancıların o kadar çok şiddetli olacağının işaretiymiş bu. Bi tane parça gelse bile kızlar hemen koşun doktora çünkü devamı daha kötü. Ve ben 5 saattır lavabodan çıkmıyorum her şiddetli sancının ardından parça çıkmaya başladı ve en son saat 01:23 te bi tane küçük limon kadar parça geldi bu maalesef embriyo düşmüş kan pıhtısı değil bas baya belli Embriyo ve o an kesin bitti her şey dedim. Böyle bi şey yaşamak Allah kimseye göstermesin Kimsenin mutluluğunu böyle sonlandırmasın Kızlar lütfen dikkat edin kendinize. Bu çok kötü evde düşük yapmak kadar kötü bi şey yok o sancılara bir ben birde Allah bilir nasıl dayandığımı. Sancılarınız başladığı an Parça gelmeye başladı andan itibaren koşun Hastaneye benim gibi bi durum yaşamayın.