Merhaba kızlar 6 haftalık gebeydim bugün doktor randevum vardı özel bir hastanede. Geçen haftada hamile olduğumu öğrendiğimde aynı hastaneden randevu almıştım o zaman 5 haftalık gebeydim kesenin oluştuğunu fakat bir hafta sonra gel dedi bakalım bebek tutunucakmı? Doktoruma ayın 6 sından beri hafif kanamalarım olduğunu söyledim önce kahve sonra kırmızı ve pıhtılı olduğunu ve progesandı sanırım onu yazdı bana fitil şeklinde kullandım... ama kanamam devam etti kasıklarımda sancı şeklinde bugün kontrolüm vardı yani bugün tam 6 haftalık olmuştu.kesenin bozulduğunu söyledi zaten kanamam olduğu için bende ümitsiz gitmiştim... verdiği ilacı kesmemi söyledi kanamamın devam edeceğini ve cumartesi tekrar gel dedi eğer kalan olursa içerde parça vs kürtaj olucaksın dedı. Bende dedimki hocam bana hap verin kürtaj olmak istemiyorum en azından hap kanatsın kurtuliyim...seni kanatmamımı istiyorsun dedi.ben 15 gündür kanama yaşıyorum zaten,üzüntü,stres,çektiğim acılar cabası 2,5 kilo verdim 1 haftada 3 gün daha kanasın ne olucak...ilk bebeğimdi ve kürtajdan korkuyorum kızlar...bugün eve geldim ve yoğun bi şekilde ağlama krizine girdim. O ağlamadan sonra kanamamda kesildi buda bir şok oldu benim için tabi...oluşmamış bir bebek için yani sadece kese için kürtaj yapılırmı? Aklım almıyor anlamıorum ilacta vermedi kanayıp gitsin...piskolojim darma duman yardım edin kızlar sizce ne yapmalıyım...kürtaj olmak ikinci gebelik için riskli değilmi? Kese için kürtaj yapılırmı isteseydi o ilacı yazmaymıydı?gözlerim balin gibi şuan halsizim ve çaresiz hissediom...kanamanın durmasıda kötü oldu...Renkli dönemimizde üzüldüğümüzde renklimiz kesilir ya aynı onu yaşıyorum şuanda... tabi kişiye göre değişir ama benimki kesiliyor... Başka doktoramı gitsem kürtaj bana para tuźağı gibi geldi.