- 13 Mayıs 2022
- 207
- 71
- 13
- 21
- Konu Sahibi Rapunzelinizzz4334
-
Bende bazen kabızlık oluyor bazen ishal tarzı açıkçası bazen tam ortası değişiyor sizde pekiDenk getirmek biraz zordur. Bisey sorucam sizde kabızlık oluyor mu?
Kabizlik oluyor tekBende bazen kabızlık oluyor bazen ishal tarzı açıkçası bazen tam ortası değişiyor sizde peki
Normal diye biliyorumKabizlik oluyor tek
Iyi bakalim sknti yok o vakitNormal diye biliyorum
5+4te keseyi gördüm 7+0da bebeği gördük ve kalp atışını duydukBen 5+6 da gittim kesen var ama bebek yok denildi. 10 gün sonra gelip bakalim dedi doktor. Bence daha erken. 7 8 haftaya kadar kalp atışını duyanalr varmış
O zaman benim de bir haftam daha var5+4te keseyi gördüm 7+0da bebeği gördük ve kalp atışını duyduk
5+5 te gittim doktora keseyi ve elhamdulillah bebeği gördük betam 5269du. 2 hafta sonrayada gel dedi kalp atışları icinMerhaba anneler ben şuanda 5+5 haftalık hamileyim hesaplarima göre Perşembe günü doktor randevum var ve beta 4300 kadar falan olucak 6 haftalık 4300 seviyelerinde hem kese hem bebek görenler var mı ihtimal ne kadardır sizce çok mu erken ?:)
Peki vajinal muayene ile mi gördünüz yoksa karından mi5+5 te gittim doktora keseyi ve elhamdulillah bebeği gördük betam 5269du. 2 hafta sonrayada gel dedi kalp atışları icin
Karından gördük canım.Peki vajinal muayene ile mi gördünüz yoksa karından mi
Bende yarın 6+1 olucam inşallah bende görürüm dua edin bana daKarından gördük canım.
İnşallah görür,sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız.Sonucu yazınBende yarın 6+1 olucam inşallah bende görürüm dua edin bana da
Doktorum pazartesi günü gelecekmiş şuanda yoktu nasipse pazartesi günü artıkİnşallah görür,sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız.Sonucu yazın
Herşeyde vardır bir hayır sabırla bekleyin stresten uzak durunDoktorum pazartesi günü gelecekmiş şuanda yoktu nasipse pazartesi günü artık
Aynen öyle çok haklısınız bugün olmamasının illaki bir sebebi vardır iki gün çabuk geçerHerşeyde vardır bir hayır sabırla bekleyin stresten uzak durun
Yok çok sakin olun kalp atışı sekizinci haftaya kadar normal diye biliyorum ve duymak kişiden kişiye değişiyor beni de doktor yedi haftalık çağırdı stres yapmayınAy iyiki burayı gördüm,moral bozukluğundan ölecektim 6+4civariyiz daha kalp atışını duyamadık kesenin ölçümleri iyi olsada net bisey yok fakat doktorların şu gun gel bugün gel demesi beni benden aldı dua edelim kalp sesleri sağlıkla duyulsun Allahım heyecandan gideceğim..Bu biri vefat 4.olacak yasayan 2tane ama ben aşırı heyecanliyim...
Peki vajinal muayene riskli mi bazıları düşüğe sebep olduğunu söylüyor daBen bu pazartesi 6+2 iken ilk kontrolüme gittim doktor gelmişken vajinal bakalım kalp atışı da aradan çıksın dedi ama 10 mm kese ve minnak bi bebek vardı sadecekalp atışı için haftaya gel dedi. Bir hafta geriden geliyor galiba ilk öğrendiğimde de betam düşüktü
Ay evet pazartesi gitcem tekrarPeki vajinal muayene riskli mi bazıları düşüğe sebep olduğunu söylüyor daAllah korusun tabi ay çok tatlı bişi kalbi atiyordur ama henüz duyulacak gibi değildir o yüzden duyulmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?