6 haftalık anneler toplanın !?

Anladimm çok teşekkür ederim bilgi için çok şükür aman olmasin kanama falan bakalım pazartesi inşallah o güzel sesi duyarsiniz

Yok çok sakin olun kalp atışı sekizinci haftaya kadar normal diye biliyorum ve duymak kişiden kişiye değişiyor beni de doktor yedi haftalık çağırdı stres yapmayın
Teşekkür ederim yorumlar beni cok rahatlattı,kızımda 7ay bir fiil kustum oğlumda hamilelik su gibi geçti,simdi kalp atışlarıyla birlikte önümde uzun bir yol var
Önceki gebeliklerimin tadını fazla cikaradim huysuz,aksi dışarı fazla çıkmayan biri olmuştum şimdi her anını yaşamak istiyorum.Allah herkese sağlıkla kucağına alabileceği bebisler nasip etsin.Once bizim sağlığımız biz iyi olalimki onlarda yararlansın umarım haftaya duyarız p.tesi gidecektim ama vazgeçtim bekliycem herkes sabir göstermiş beklemiş hepinizi tebrik ederim....

Allah kızını ve oğlunu sana bağışlasın uzun ömürlü olsunlar inşallah benim ilk hamileliğim hiç kusmam falan yok suanlik önceden krapmlarim oluyordu oda kalmadı fazla inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah

Amiiiiiin miş kokulu yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım.Ben çok çocuklu hani kocaman yemek masalarında gule oynaya mutlu ailelerin olduğu bir yuvaya çok özenirdim belkide gerçekleşecek:)

Be
Cinsiyet ayrımım yok ama kızlarda berbat bir mide bulantısı kusma et süt ne varsa kokulara hassasiyet oluyordu oğlumda da aşırı ayran ictim tuzlu yiyecekler canim istedi kismetimde ne varsa o olsun hayırlı sağlıklı Allah hepimizin evlatlarını korusun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…