- 13 Mayıs 2022
- 207
- 71
- 13
- 21
- Konu Sahibi Rapunzelinizzz4334
-
Ben 5+6 da gittim kesen var ama bebek yok denildi. 10 gün sonra gelip bakalim dedi doktor. Bence daha erken. 7 8 haftaya kadar kalp atışını duyanalr varmışMerhaba anneler ben şuanda 5+5 haftalık hamileyim hesaplarima göre Perşembe günü doktor randevum var ve beta 4300 kadar falan olucak 6 haftalık 4300 seviyelerinde hem kese hem bebek görenler var mı ihtimal ne kadardır sizce çok mu erken ?:)
Evet bı arkadaşım da bugün gitti 9.200 beta ve 6+2 şuanda kese varmış ama bebek gorunmemis kalp atışı için 15 20 gün sonra tekrar gel demiş bende muhtemelen kese görürüm sadece :)Ben 5+6 da gittim kesen var ama bebek yok denildi. 10 gün sonra gelip bakalim dedi doktor. Bence daha erken. 7 8 haftaya kadar kalp atışını duyanalr varmış
Aynn Canim Buyuk Ihtimal. Yalnz ben hiç kan vermeidm. Betam kaç normal mi degil mi bilmiyrmEvet bı arkadaşım da bugün gitti 9.200 beta ve 6+2 şuanda kese varmış ama bebek gorunmemis kalp atışı için 15 20 gün sonra tekrar gel demiş bende muhtemelen kese görürüm sadece :)
Beta aslında iki kez versen yeterli değerine göre artması gerekiyor iki günde bı iki kat %60 artmalı sonra vermezsin gene ama doktor beta hakkında bişi demediyse vermene de gerek yoktur sanırımAynn Canim Buyuk Ihtimal. Yalnz ben hiç kan vermeidm. Betam kaç normal mi degil mi bilmiyrm
Dokttor hiç bahsetmedi direk beni ultrasona aldi. Şaşırdım dogrusu bekliurdm kan vermeyi. Olmadi beb aaglik ocagindan mi versem acaba?Beta aslında iki kez versen yeterli değerine göre artması gerekiyor iki günde bı iki kat %60 artmalı sonra vermezsin gene ama doktor beta hakkında bişi demediyse vermene de gerek yoktur sanırım
Olur sağlık ocağında bı ver istersen ondan iki gün sonra tekrar ver güzel artışı varsa tekrarlamana gerek kalmaz hem için rahat ederDokttor hiç bahsetmedi direk beni ultrasona aldi. Şaşırdım dogrusu bekliurdm kan vermeyi. Olmadi beb aaglik ocagindan mi versem acaba?
Ewetöyle. Sizinle haftalarimiz yakin. Sizde ne gibi belirtiler var şuan. Birde kahverengi akinti kanama denilen şeyi siz gördünüz müOlur sağlık ocağında bı ver istersen ondan iki gün sonra tekrar ver güzel artışı varsa tekrarlamana gerek kalmaz hem için rahat eder
Bende hiç belirti yok desem yeridir sadece çok nadir beş saniye gidip gelen kramplar oluyor oda rahim büyüdüğü için normal deniyor kahverengi lekelenme veya kan benzeri bişi hiç görmedim sizin durum nasılEwetöyle. Sizinle haftalarimiz yakin. Sizde ne gibi belirtiler var şuan. Birde kahverengi akinti kanama denilen şeyi siz gördünüz mü
Aynn bende lekelenme gormedim sadece beyaz akintilarimfa artiş var. Birde dediginz gibi kramplar gelip giiduor. Arada mide bulantiisi da oluyor + Göğüslerim de büyüme şişkinkik agri tarzi şeyler varBende hiç belirti yok desem yeridir sadece çok nadir beş saniye gidip gelen kramplar oluyor oda rahim büyüdüğü için normal deniyor kahverengi lekelenme veya kan benzeri bişi hiç görmedim sizin durum nasıl
O zaman benim için de çok erken rabbim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah muhtemelen bende keseyi görürüm sadeceBen 5+3teyim bugün doktora gittim daha yeni oluşmaya başlamış kese bile belirgin değildi, yarın sabah kan testi vereceğim rutin taramaları yapacak doktor. İlk bebeğimde de 7. haftada bebeği ve kalp atışını duymuştuk
Benimde göğüslerim çok fena aciyor ve şişkin onu unutmuşum bakAynn bende lekelenme gormedim sadece beyaz akintilarimfa artiş var. Birde dediginz gibi kramplar gelip giiduor. Arada mide bulantiisi da oluyor + Göğüslerim de büyüme şişkinkik agri tarzi şeyler var
Aynn ya sıvı gibi bisey akiyor birdenBenimde göğüslerim çok fena aciyor ve şişkin onu unutmuşum bakbeyaz akıntı bende de var bazen ıslaklık bile yapıyor sanırım o normal
Ben 12 den sonra 5+6 olucam sende miAynn ya sıvı gibi bisey akiyor birden
Benim ki 3 gün büyük seninkindenBen 12 den sonra 5+6 olucam sende mi
Hiç kendimle aynı bulamadım zatenBenim ki 3 gün büyük seninkinden. 6+1 olucak
AminO zaman benim için de çok erken rabbim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah muhtemelen bende keseyi görürüm sadecerutin taramalar nedir doktora gittiğimde bendende istermi
Denk getirmek biraz zordur. Bisey sorucam sizde kabızlık oluyor mu?Hiç kendimle aynı bulamadım zaten
Peki kese gorundukten sonra mı isteniyor abla benden de istenir o zaman muhtemelenAminEvet henüz erken genellikle görünmüyor bu haftada, ben 2 hafta önceden randevu almıştım hamilelik düşünüyorum diye rutin kontrol için sonra hamile olduğumu öğrendim ilk muayene olmuş oldu tevafuk
Tüm kan tahlillerini istiyor, kan vitamin değerleri karaciğer değerleri, Bhcg, glukoz idrar tahlili vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?