• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalık anneler toplanın !?

Merhaba anneler ben şuanda 5+5 haftalık hamileyim hesaplarima göre Perşembe günü doktor randevum var ve beta 4300 kadar falan olucak 6 haftalık 4300 seviyelerinde hem kese hem bebek görenler var mı ihtimal ne kadardır sizce çok mu erken ?:)
5+5 te gittim doktora keseyi ve elhamdulillah bebeği gördük betam 5269du. 2 hafta sonrayada gel dedi kalp atışları icin

Gebeligim boyunca bana hic beta bakilmadi, beta ve bebek iliskisini bilemiyorum o yuzden. 6+1de doktora gittim, ultrasonla bakildi sadece kese vardi. 10 gun sonra gittim kalp atisini dinledik, bebegi o zaman görmüştük.

Ay iyiki burayı gördüm,moral bozukluğundan ölecektim 6+4civariyiz daha kalp atışını duyamadık kesenin ölçümleri iyi olsada net bisey yok fakat doktorların şu gun gel bugün gel demesi beni benden aldı dua edelim kalp sesleri sağlıkla duyulsun Allahım heyecandan gideceğim..Bu biri vefat 4.olacak yasayan 2tane ama ben aşırı heyecanliyim...

Ay iyiki burayı gördüm,moral bozukluğundan ölecektim 6+4civariyiz daha kalp atışını duyamadık kesenin ölçümleri iyi olsada net bisey yok fakat doktorların şu gun gel bugün gel demesi beni benden aldı dua edelim kalp sesleri sağlıkla duyulsun Allahım heyecandan gideceğim..Bu biri vefat 4.olacak yasayan 2tane ama ben aşırı heyecanliyim...
Yok çok sakin olun kalp atışı sekizinci haftaya kadar normal diye biliyorum ve duymak kişiden kişiye değişiyor beni de doktor yedi haftalık çağırdı stres yapmayın ☺️

Ben bu pazartesi 6+2 iken ilk kontrolüme gittim doktor gelmişken vajinal bakalım kalp atışı da aradan çıksın dedi ama 10 mm kese ve minnak bi bebek vardı sadece 😅kalp atışı için haftaya gel dedi. Bir hafta geriden geliyor galiba ilk öğrendiğimde de betam düşüktü

Ben bu pazartesi 6+2 iken ilk kontrolüme gittim doktor gelmişken vajinal bakalım kalp atışı da aradan çıksın dedi ama 10 mm kese ve minnak bi bebek vardı sadece 😅kalp atışı için haftaya gel dedi. Bir hafta geriden geliyor galiba ilk öğrendiğimde de betam düşüktü
Peki vajinal muayene riskli mi bazıları düşüğe sebep olduğunu söylüyor da ☺️Allah korusun tabi ay çok tatlı bişi kalbi atiyordur ama henüz duyulacak gibi değildir o yüzden duyulmamış☺️

Peki vajinal muayene riskli mi bazıları düşüğe sebep olduğunu söylüyor da ☺️Allah korusun tabi ay çok tatlı bişi kalbi atiyordur ama henüz duyulacak gibi değildir o yüzden duyulmamış☺️
Ay evet pazartesi gitcem tekrar🤗Daha önceden de vajinal muayene olmuştum hamile değilken bu sefer doktor çok ileri ittirmedi daha ucundan bakıyolar gibi geldi bana, kanama olabilir ultrason dan dolayı endişelenme dedi ama kanama vs olmadı, çok korkulacak bişey değil canım

Back