• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalık gebelikte ultrason görüntüsü

elifsrgl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
7
3
1
26
Kızlar merhaba 6 haftalık gebelikte sizce ultrason normal mi ?

Eklentiler

• IMG_6068.jpeg
    IMG_6068.jpeg
    61,5 KB · Görüntüleme: 75
Evet duydum ama crl falan yazıyor onu araştırdım ama biraz düşük çıktı diğerlerine göre o esnada doktora sormayı da unutmuşum aklımı karıştırdı biraz açıkçası 🤦‍♀️

Evet duydum ama crl falan yazıyor onu araştırdım ama biraz düşük çıktı diğerlerine göre o esnada doktora sormayı da unutmuşum aklımı karıştırdı biraz açıkçası 🤦‍♀️
Bir sorun olsaydı doktor size kesinlikle söylerdi oyuzden kendinizi ve bebeğinizi hiç strese sokmayın ❤️

Şöyle bi bakayım dediim doğum yapalı 3ay olmak üzere belki birilerine yardımcı olurum diye bana yardımcı olan çok oldu çünkü . Çok detaycı bi insanım ve çift rahimliydim. Riskliydim yani. Sürekli bişeyler ters gidecek düşük yapıcam sanırdım. Streslisin gibi hissettim yazmak istedim. Allah onu sana verdi koruyan o, sen ne yaparsan yap dikkaat etsen de etmesen de telaşlansan da süreç onun istediği gibi ilerleyecek. O yüzden her doktora gitmende bir sıkıntı var mı diye sor yok derse asla araştırmaya girme. Garanti olsun dersen 2 doktor takipli ol. Ben hem özel hem devlete gittim. Testlerini yaptır vitaminlerini iç 2li tarama testini yaptır ve asla araştırmaya girme doktor sorun yok diyosa yoktur. Üçlü tarama yanlış çıkıyo korkutuyo insanları diye yaptırmadım detaylı ultrason yaptırdım. Özeldeki doktorum baya tecrübeli ama rahat biriydi. Tetanozu yaptırmak istemiyorum iyi gelmeyecek bana gibi hissediyorum demiştim artık ameliyathaneler steril eskisi gibi tetanoz kapmak pek mümkün değil yaptırma istemezsen dedi onu konuş. Şeker yüklemesi de yaptırmadım ama yaptıran çok. Benim tecrübem bunlaar oldu. Yaptırman gereken rutin işlemler bunlar 30.hafta itibarıyla da nst ye gireceksin doktorun zatem yönlendirecek. Ben her gitmemde bişey olacak sandım hep kasık ağrım vaardı hep vajinaal akıntım vardı kanamam oldu 2 kez. Ben riskli halimle ev bile taşıdım huzurlu bir evde hamilelik geçirmedim işini Allaha bırak şimdiki aklım olsa her şeye korkmazdım. Uzan dinlen ve doktoruna güven emin ol geçmez sandığın hamilelik bi anda bitecek . Öyle yazayım dedim 🥰

Back