Yok sağlıklı bir kese oluşmuş dedi. Bebek görünüyor mu dedim. Şuanda çok küçük görünmez dedi. Cumartesi tekrar gitcem.doktor en uygun cevabi vermistir. ne dedi? sorun gordu mu?
Kaç mm dediler kuşumMerabalar, bu konuyu yanlış yere açmıştım ama taşımamışlar tekrar açtım kusura bakmayın. Benim ilk gebeliğim ve ilk ultrason muayenesini yaptırdım ama kese gözüme çok küçük göründü. 6. Haftada hem bebek hem kalp atışları duyuluyobilirken, ben küçük bir keseden başka bişi görmedim biraz korkuyorum sıkıntı çıkacak diye.
Sat; 30 ekim
Ultrason görüntüsü; 11 aralık
ee daha ne.. insallah yolundadir her sey bunaltma kendi kendini.. bebegi etkiler.Yok sağlıklı bir kese oluşmuş dedi. Bebek görünüyor mu dedim. Şuanda çok küçük görünmez dedi. Cumartesi tekrar gitcem.
valla hatırlamıyom unuttum. çok unutkan oldum hamile olduğumdan beri.Kaç mm dediler kuşum
Biliyom haklısınız ama işte insanın elinde değil inş cumartesi görünür.ee daha ne.. insallah yolundadir her sey bunaltma kendi kendini.. bebegi etkiler.
Ultrason fotoğrafının altında yazar GS GA diyevalla hatırlamıyom unuttum. çok unutkan oldum hamile olduğumdan beri.
Canim bende GS ; 6.44 - GA ; OOR yazıyor ne anlama geliyor bu?Ultrason fotoğrafının altında yazar GS GA diye
Oor out of range demek. Referans dışı gibi bir şey yani henüz ölçülemiyor demek.Canim bende GS ; 6.44 - GA ; OOR yazıyor ne anlama geliyor bu?
Hiim o zaman bebek boyunu ölçünce OOR da haftam yazacak. Kese boyutu ölçüldugunde haftam çıkmıyor öyleyse işleyiş bu şekildeOor out of range demek. Referans dışı gibi bir şey yani henüz ölçülemiyor demek.
Kesen 6.4 mm çıkmış süper. GA gebelik haftası demek 6.haftadan sonra bebek gorununce kese boynu değil bebeği ölçüyorlar. Bebişin boyuna göre çıkıyor mesela ölçümlere göre sen 5+4tesin diyelim. OOR yazan yerde 5w4d yazacak
He önemli olan bundan sonra doktorun sana söylediği haftaya uyumlu olması. Bazıları geriden gelip açığı kapatıyorlar bazıları geriden büyümeye devam ediyorlar sağlıklı olduğu sürece sorun yok.Hiim o zaman bebek boyunu ölçünce OOR da haftam yazacak. Kese boyutu ölçüldugunde haftam çıkmıyor öyleyse işleyiş bu şekildekuzum ben normalde biliyosun senle muhabbetimiz var benim hcg yavaş ilerledi başta fln. Normalde sat a göre hesapladıgmda 8 haftaya ulaşıyorum bu kese ölçümü geçen cuma hesaplandı ve doktor 5in icindesin dedi transfere göre hesapladıgmda o gün 6. Haftam olması gerekiyordu. Bu isler nasıl oluyor hic kafam olmuyor bazen 1 hafta fln geriden gelebiliyormus bebekler belki benimkide öyle birseydir
Sadece 5 hafta nin icindesin dedi canım. Bebegi göremediğimz icin bende gününü fln sormanin mantıksız olabilcegini düşündüm zaten bu hafta için tekrar çağırmıştı kontrole. O zaman öğrenirim diyorumHe önemli olan bundan sonra doktorun sana söylediği haftaya uyumlu olması. Bazıları geriden gelip açığı kapatıyorlar bazıları geriden büyümeye devam ediyorlar sağlıklı olduğu sürece sorun yok.
Sata göre hesaplayınca ben 10.haftada oluyorum onu hiç hesaba katma.
En son ne zaman kontrole gitmiştin? 5 haftanın içindesin deyince gününü söyledi mi?
Aynı gün gidersen hesap karışmaz 6 haftalıksın diyecek. Ama kese boyutu bence güzelSadece 5 hafta nin icindesin dedi canım. Bebegi göremediğimz icin bende gününü fln sormanin mantıksız olabilcegini düşündüm zaten bu hafta için tekrar çağırmıştı kontrole. O zaman öğrenirim diyorum
CansınAynı gün gidersen hesap karışmaz 6 haftalıksın diyecek. Ama kese boyutu bence güzel
Canım ben 12.gün 1500 betayla gördüm ama doktor onları keseden saymadı 3 mm gözükmüştü. 4+5te kesem 6 mm çıkmıştı diğeri daha küçüktü. Haftası da küçük zatenCansınsenin keseler ilk kontrolde kac çıktı kuzum
Valla bak bakim canım ben yazılı yeri çektim.Ultrason fotoğrafının altında yazar GS GA diye
6 hafta yazıyor 11 mm çıkmış küçük değil benceValla bak bakim canım ben yazılı yeri çektim.
kesenin ölçüsü mü bu?6 hafta yazıyor 11 mm çıkmış küçük değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?