Sadece 5 hafta nin icindesin dedi canım. Bebegi göremediğimz icin bende gününü fln sormanin mantıksız olabilcegini düşündüm zaten bu hafta için tekrar çağırmıştı kontrole. O zaman öğrenirim diyorum
Merabalar, bu konuyu yanlış yere açmıştım ama taşımamışlar tekrar açtım kusura bakmayın. Benim ilk gebeliğim ve ilk ultrason muayenesini yaptırdım ama kese gözüme çok küçük göründü. 6. Haftada hem bebek hem kalp atışları duyuluyobilirken, ben küçük bir keseden başka bişi görmedim biraz korkuyorum sıkıntı çıkacak diye.
Canim benim takilma canini skma Birsey olsa doktorun muhakkak belirtirdi ultrason fotolarimiz neredeyse ayni kucuk olcak ya ne kadar olcak canim benim inseALLAAH 9-10 haftalik olunca kesende buyur bebegide gorursun suan daha birsey gorunmez ki zaten
Canim benim takilma canini skma Birsey olsa doktorun muhakkak belirtirdi ultrason fotolarimiz neredeyse ayni kucuk olcak ya ne kadar olcak canim benim inseALLAAH 9-10 haftalik olunca kesende buyur bebegide gorursun suan daha birsey gorunmez ki zaten