• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6. haftada küçük kese

Sadece 5 hafta nin icindesin dedi canım. Bebegi göremediğimz icin bende gününü fln sormanin mantıksız olabilcegini düşündüm zaten bu hafta için tekrar çağırmıştı kontrole. O zaman öğrenirim diyorum 😊
5 haftalık gebelik için keseniz gayet normal. Ben kontrole 6+2 de gittim bebeği gordum. Artık hamilesiniz biraz daha sabırlı ve stressiz olmaniz lazım🧡😍

5 haftalık gebelik için keseniz gayet normal. Ben kontrole 6+2 de gittim bebeği gordum. Artık hamilesiniz biraz daha sabırlı ve stressiz olmaniz lazım🧡😍
Bende bugün doktora gittim bebegi yolku ve kalp atışını gördük çok şükür. Cuma günü sadece keseyi görmüştük bugün 5+5 olmuşuz 😍♥️

Merabalar, bu konuyu yanlış yere açmıştım ama taşımamışlar tekrar açtım kusura bakmayın. Benim ilk gebeliğim ve ilk ultrason muayenesini yaptırdım ama kese gözüme çok küçük göründü. 6. Haftada hem bebek hem kalp atışları duyuluyobilirken, ben küçük bir keseden başka bişi görmedim biraz korkuyorum sıkıntı çıkacak diye.

Sat; 30 ekim
Ultrason görüntüsü; 11 aralık
Canim benim takilma canini skma Birsey olsa doktorun muhakkak belirtirdi ultrason fotolarimiz neredeyse ayni kucuk olcak ya ne kadar olcak canim benim inseALLAAH 9-10 haftalik olunca kesende buyur bebegide gorursun suan daha birsey gorunmez ki zaten

Canim benim takilma canini skma Birsey olsa doktorun muhakkak belirtirdi ultrason fotolarimiz neredeyse ayni kucuk olcak ya ne kadar olcak canim benim inseALLAAH 9-10 haftalik olunca kesende buyur bebegide gorursun suan daha birsey gorunmez ki zaten
inşallah canım güzel dileklerin için teşekkürler cumartesi umarım bebeğimi görürüm :KK36: :anneadayı:

Back