kız diyeceğim ama çok küçükk
Doktor Ramzi isimli Kanada doktoru bebeğin cinsiyeti hakkında bir teori üretmiş. Plasentanın yerine bakarak cinsiyeti tahmin ediyormuş. %95 doğru çıkıyormuş. Meraklı anneler varsa sizinkine de eğlence amaçlı bakabilirim hem doğru mu görmüş oluruz. Teoriyi araştırıp ultrasondan kendiniz de bakabilirsiniz
Doktor Ramzi isimli Kanada doktoru bebeğin cinsiyeti hakkında bir teori üretmiş. Plasentanın yerine bakarak cinsiyeti tahmin ediyormuş. %95 doğru çıkıyormuş. Meraklı anneler varsa sizinkine de eğlence amaçlı bakabilirim hem doğru mu görmüş oluruz. Teoriyi araştırıp ultrasondan kendiniz de bakabilirsiniz
Hevesini kırmak isteyememKızlar merhaba bugün aşılamanın 11.günü yapıldığı günü saymazsam eğer , cuma günü kan vermiştim beta 0 çıkmıştı . Bugün bi test yapayım dedim testte böyle silik çizgi çıktı adetimi de tam kestiremiyorum pcos var bende 1-2 en fazla 3 gün kalmıştır. Testi ekliyorum böyle silik öğrenen varmı aranız da ?
Banada.bakarmisinz 6 haftalıkDoktor Ramzi isimli Kanada doktoru bebeğin cinsiyeti hakkında bir teori üretmiş. Plasentanın yerine bakarak cinsiyeti tahmin ediyormuş. %95 doğru çıkıyormuş. Meraklı anneler varsa sizinkine de eğlence amaçlı bakabilirim hem doğru mu görmüş oluruz. Teoriyi araştırıp ultrasondan kendiniz de bakabilirsiniz