- 2 Ekim 2022
- 78
- 9
- 30
Onda 10 hafta 5günlük büyük usg dekiDaha küçük hafta usg si var bide
yok cnm daha küçük hafta usg si var .onu da atayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onda 10 hafta 5günlük büyük usg dekiDaha küçük hafta usg si var bide
yok cnm daha küçük hafta usg si var .onu da atayım
Bu kacinci tutturusum
Belli oldumu cinayetinizDeğil çok şükür bir oğlum bir kızım var ve öncelikle sağlıklı olması önceliğim ama yine de elinde olmuyor insanın mrk ediyor
Emin değilim ama erkeğe benzettimTahmin yapabilir misiniz
TeşekkürlerEmin değilim ama erkeğe benzettim
Bende 11+2 deyim doktorum tahminde bulundu ve erkek dedi ama ben hiç erkek hissetmiyorum bu zamana kadar sivilce çıkmayan yüzümde alnımda 4 tane sivilce çıktı ultrason fotoğrafını bırakıyorum Kızlar bana da bir tahmin de bulunsanızMerhaba ben bugün itibariyle 14 haftalık gebeyim. 11. Haftada perinatolog erken ama bebeğin erkeğe benziyor dedi. 12 de doktorum da aynı şeyi söyledi. Ama 12+4 de gittiğim ayrıntılı ultrasonda nub teorisine göre yüzde 70 kız dedi. Hatta biz erkeğe benzettiler deyince yok yok kız çoğunlukla da bu teori doğru çıkıyor dedi. Biz de kız dedik herkese. Bugün 14 hafta oldum kontrolümde kendi doğum uzmanım sırtı dönük ama bşr çıkıntı var kordon da olabilir erken ama ben erkek tahmin ediyorum dedi. Yine de kordonla karışabilir dedi. Artık iyice kafam karıştı. Sizin fikriniz ne? Benzer birşey yaşayan varsa paylaşır mısınız? Ultrason fotoğrafı bırakıyorum anlayan baksın lütfen.
Sizce bana bir tahmin pekii :)Ultrason fotografiniz cok kotu anlasilmiyolar malesef. 14. Haftada hala daha net bir sekilde ogrenemediyseniz kiz bence
SİZ YORUM YAPMADINIZ AMA BEN CVP VERIM KIZIM OLUYORMUS COK SUKURKızlar banada tahmin yaparmisiniz 10+3 burda
ERKEGE BENZIYORBana da tahminde bulanbilri misiniz birinde 9 haftalık birinde 13 haftalık
Merhaba nub teorisi nedir acabaBugün kesin cinsiyeti öğrendim kız demek ki nub teorisi doğruymuş
Dm den ve baska konulardada da bikac kez tutturdum