Rabbim tamamına erdirsin canım
Henüz 9. Haftadayim öğrenince unutmazsam söyleyeyim. Bende o teoriye bakarak kız diye düşündüm ama bilemiyorum bakalım gorcezRabbim tamamına erdirsin canımİşin uzmanı değilim ama plasenta solda galiba Sen de bir bak kesenin hangi tarafı parlak duruyor canım? Ben kız diye tahmin ettim doğruysa öğrenmek isterim
Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsinHenüz 9. Haftadayim öğrenince unutmazsam söyleyeyim. Bende o teoriye bakarak kız diye düşündüm ama bilemiyorum bakalım gorcezTabiki en büyuk duamız sağlıklı olması, sonra kizim olsun istiyorum
Bende bebeğimin 8. haftada karından ultrason görüntüsünü atiyorum yorumları alayımDoktor Ramzi isimli Kanada doktoru bebeğin cinsiyeti hakkında bir teori üretmiş. Plasentanın yerine bakarak cinsiyeti tahmin ediyormuş. %95 doğru çıkıyormuş. Meraklı anneler varsa sizinkine de eğlence amaçlı bakabilirim hem doğru mu görmüş oluruz. Teoriyi araştırıp ultrasondan kendiniz de bakabilirsiniz
Canım benimki şu an sadece kese görünüyor ama cevaplarsan sevinirim, merak ediyorum daDoktor Ramzi isimli Kanada doktoru bebeğin cinsiyeti hakkında bir teori üretmiş. Plasentanın yerine bakarak cinsiyeti tahmin ediyormuş. %95 doğru çıkıyormuş. Meraklı anneler varsa sizinkine de eğlence amaçlı bakabilirim hem doğru mu görmüş oluruz. Teoriyi araştırıp ultrasondan kendiniz de bakabilirsiniz
ya parlaklık tam aşağıda duruyor ben de uzman değilim kiBende bebeğimin 8. haftada karından ultrason görüntüsünü atiyorum yorumları alayım
çok küçükk 6-9 hafta arası tahmin ediliyorCanım benimki şu an sadece kese görünüyor ama cevaplarsan sevinirim, merak ediyorum da
ya bu da çok küçükk bir hafta sonra bakalım olur muBende 5 haftalık gebeyim acaba tahmininiz olur mu ki
İnşAllah çok teşekkür ederimya bu da çok küçükk bir hafta sonra bakalım olur musağlıkla gelsin
Yaa çok teşekkür ederimya parlaklık tam aşağıda duruyor ben de uzman değilim kiama ben erkek diyeceğim belki daha iyi anlayan biri gelip yanıtlar sağlıkla gelsin
Kızlar merhaba bugün aşılamanın 11.günü yapıldığı günü saymazsam eğer , cuma günü kan vermiştim beta 0 çıkmıştı . Bugün bi test yapayım dedim testte böyle silik çizgi çıktı adetimi de tam kestiremiyorum pcos var bende 1-2 en fazla 3 gün kalmıştır. Testi ekliyorum böyle silik öğrenen varmı aranız da ?
Canım bugün 6 haftalığa girdim doktor ultrason kağıdı verdi ama kesenin etrafında kanamalar var dedi, Bir de çocuğun kalbi atmıyor şu ançok küçükk 6-9 hafta arası tahmin ediliyorrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bence bebek var canım rabbim en hayırlısından nasip etsinKızlar merhaba bugün aşılamanın 11.günü yapıldığı günü saymazsam eğer , cuma günü kan vermiştim beta 0 çıkmıştı . Bugün bi test yapayım dedim testte böyle silik çizgi çıktı adetimi de tam kestiremiyorum pcos var bende 1-2 en fazla 3 gün kalmıştır. Testi ekliyorum böyle silik öğrenen varmı aranız da ?
Hayırlısı olsun rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahCanım bugün 6 haftalığa girdim doktor ultrason kağıdı verdi ama kesenin etrafında kanamalar var dedi, Bir de çocuğun kalbi atmıyor şu an
Çok teşekkür ederim inşallahbence bebek var canım rabbim en hayırlısından nasip etsin