Evli mi baba adayı...? Öyle bişiy hissettimkesin eminim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli mi baba adayı...? Öyle bişiy hissettimkesin eminim
Hayır ne alakası varEvli mi baba adayı...? Öyle bişiy hissettim
öyle bi şey mümkün olmamalı ya ertesi gün hapı da almıştım ofAy dicemki partnerinin spermleri çok kaliteli 1 hafta yaşamış sende 1 hafta sonra yumurtlamışsın öyle döllenmiş yine 20 gün sonraki değer için az bi sonuç ama olmaz olmaz diye bişey yok. Ay çok değişik bi sonuca varamadım ihtimaller çok.
Düşük degol.yerlesme olabilir çok değilseHaklısınızdua edin de kimyasal olsun
aslında 2 gün önce kasıklarım çok feci ağrıdı az biraz kanama geldi düşük olabilir mi
ama kan tam kırmızı değildi
düşükte çok mu fazla kanama olurDüşük degol.yerlesme olabilir çok değilse
ben hali hazırda hukuk öğrencisiyim evlilik hiç düşünmüyorum aldırcam inşallahVarsayalım hamilesin nabicaksin??
Aldircakmisin?
Evlenevekmisiniz?
Kimyasal olsun diye dua edeken bunlarda düşün kafanın diğer kosesindd
Daha önce yaşamadım düşük ama yaşayanlar hep çok fazla kanama olduğu nu söylüyor yerleşme kanaması 2 3 ve leke leke olurdüşükte çok mu fazla kanama olur
Bende bu mantığı anlamıyorum işte inşallah değilsindir k3ndi yaşadığın zevkler yüzünden yazık olucak minik bir kalbeben hali hazırda hukuk öğrencisiyim evlilik hiç düşünmüyorum aldırcam inşallah
Kürtaj 10 hafta yasal ! Hukukçuyum iyi biliyorum.Benım bildiğim kadarıyla 40 günden sonra kürtaj yasak ki sizin demenize göre 40 günü geçmiş. Lütfen korunma yöntemlerini kullanın
Merhaba son durumunuz nedir? Adet olabildiniz miKürtaj 10 hafta yasal ! Hukukçuyum iyi biliyorum.
Merhaba son durumunuz nedir? Adet olabildiniz mi