• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6.Haftada beta hcg 171

Başka bir doktorda gidin böyle durumlar da belli olmuyor sağlıklida olabilir

Canim hic belli olmuyor o . Cok saglikli giden de bozulabiliyor.
Cok kotu bir degerle baslayan cok güzel ilerleyebiliyor. Ultrasonda gözükmedi demissin degerin az oldugu icin daha gozukmez zaten. Tahminimce 1 hafta 10 Gun sonra görürsün. Saglikla kucağına al insallah. Darisi bizlere.

Canim hic belli olmuyor o . Cok saglikli giden de bozulabiliyor.
Cok kotu bir degerle baslayan cok güzel ilerleyebiliyor. Ultrasonda gözükmedi demissin degerin az oldugu icin daha gozukmez zaten. Tahminimce 1 hafta 10 Gun sonra görürsün. Saglikla kucağına al insallah. Darisi bizlere.
istemiyorum yalnız gebeliği...
ve 6 hafta oldu tarihin geçmesinden korkuyorum

Kimyasal olabilir canim. Degerini takip ettirmen lazim. Kanaman olursa da mutlaka dr a git parca falan kalmasin. Genelde kürtaj öneriliyor. Ancak kürtaj olman icin degerin daha yüksek ve kesenin gözükmesi lazim. Ve lütfen korun .

Kimyasal olabilir canim. Degerini takip ettirmen lazim. Kanaman olursa da mutlaka dr a git parca falan kalmasin. Genelde kürtaj öneriliyor. Ancak kürtaj olman icin degerin daha yüksek ve kesenin gözükmesi lazim. Ve lütfen korun .
Allah kahretsin ki bi hata yaptım inşallah kimyasaldır lütfen dua edin :(

Ben size şöyle açıklayım ilişkiden 17 gün sonra kan testinde 0.03 çıkıp 27 gün sonra 171 çıktı ve ultrasonda hiçbir şey göremedi doktor
Belki geç döllenme olmuştur canım sen biraz sabır et bekle canım umutlar tam tükendi dersin çiçek açar dikkatli ol ve bekle yat dinlen bol su iç meyve ye ins allah hüsrana ugratmasin

Hmm o.zman hakkında hayırlısı ama eğer düşündüğün gibi kimyasal falansa bir daha riske girme ve çift korunma yöntemi kullan ki birdaha basın agırmasın
Haklısınız :( dua edin de kimyasal olsun
aslında 2 gün önce kasıklarım çok feci ağrıdı az biraz kanama geldi düşük olabilir mi
ama kan tam kırmızı değildi

Bu işte bi sıkıntı var. Kan tahlili yanlış sonuç belki daha yüksek bi değer dicem ultrasonda da bişi görememiş.
Ya da 171 değilde 1.71 dir yanlış basılmıştır. Dr rahimde kalınlaşma var dedi mi? İlişkiden 27 gün sonra kalp atışını bile duyman lazım son adet tarihine göre 6 bitmiş 7. Haftandasın. Bi gebelik söz konusu ise bile sağlıklı bi durum gibi görünmüyor. Kimyasal ya da dış gebelik ihtimali daha ağır basıyor. Pazartesi ilk işin kan testini tekrarlat ve ultrasona gir tekrar allah korusun tüpün patlar iç kanama olur dış gebelik çok tehlikeli bi durum.
Ama belli de olmaz bi bakarsın değerin katlanmıştır sağlıklı bi şekilde ama bu çok düşük ihtimal pek sanmıyorum ve hiç duymadım ilişkiden 1 ay sonra bu kadar düşük bi değer sağlıklı bi gebelikte.

Bu işte bi sıkıntı var. Kan tahlili yanlış sonuç belki daha yüksek bi değer dicem ultrasonda da bişi görememiş.
Ya da 171 değilde 1.71 dir yanlış basılmıştır. Dr rahimde kalınlaşma var dedi mi? İlişkiden 27 gün sonra kalp atışını bile duyman lazım son adet tarihine göre 6 bitmiş 7. Haftandasın. Bi gebelik söz konusu ise bile sağlıklı bi durum gibi görünmüyor. Kimyasal ya da dış gebelik ihtimali daha ağır basıyor. Pazartesi ilk işin kan testini tekrarlat ve ultrasona gir tekrar allah korusun tüpün patlar iç kanama olur dış gebelik çok tehlikeli bi durum.
Ama belli de olmaz bi bakarsın değerin katlanmıştır sağlıklı bi şekilde ama bu çok düşük ihtimal pek sanmıyorum ve hiç duymadım ilişkiden 1 ay sonra bu kadar düşük bi değer sağlıklı bi gebelikte.
İnşalah çok sağolun

üstelik 31 martta 0.03 çıkmıştı değer

Pazartesi ihmal etme dra git ve haberdar et mutlaka. Umarım kimyasaldır ve uğraşmak durumunda kalmazsın.
Arada bi ilişki yaşamadığına emin misin sürtünme vs?

Back