6. Hafta ve yorgunluk bacak ağrısı ?

Zeytin_zey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
2.281
2.357
53
31
Kızlar

bu hafta 6. Haftanın içindeyim. Bu hafta bana bi şeyler olmaya başladı , çok yorgun hissediyorum , aç kaldığımda mide bulantılarım oluyor çok şiddetli değil ama rahatsızlık hissi veriyor , ekmekli bi şeyler yiyince midem sakinliyor çok daha iyi hissediyorum

Bunların üstüne bir de bacaklarım sızlamaya başladı , günlerdir de sırtım ağrıyor. Acaba ben enfeksiyon falan mı kaptım, en son idrarda biraz çıkmıştı doktor ilaç vermiyorum şu iç demişti, o mu yapıyordur, daha 6. Haftadan hasta gibi hissetmem normal mi ya , sizde de bu dönemde belirtiler olmuşmuydu

Diğer açtığım başlıkla 3. Aydan sonra geçiyor yazanlar olmuştu, yani şimdi ben ne yapayım nasıl bi çözüm bulsam şaşırdım , hiç halim yok yerimden kalkmaya

Ekleyeyim gün içinde bacaklarım yorulmamıştı bile , ona rağmen sızlıyor

hoş geldi belirtiler endişelenme kuzum, bol su içmeye devam kendini uzun süre aç bırakma, azar azar sık sık ye, bol bol dinlen

hoş geldi belirtiler endişelenme kuzum, bol su içmeye devam kendini uzun süre aç bırakma, azar azar sık sık ye, bol bol dinlen
Şimdi biraz daha iyiyim

Kuzum bi de ilginç olan acıkmaya doğru midemde bi rahatsızlık hissiyatı oluyor , yemek yedikten sonra sorun yok. Hani millet yer de midesi bulanır , ben yemeyince bulanıyor aç duramıyorum

Tabii bunlar daha başı belirtilerin bakalım nerelere evrilecek

Elimden geldiğince dinleniyorum kuzum , sen de öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…