• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6. Hafta ve yorgunluk bacak ağrısı ?

Zeytin_zey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
1.894
1.986
53
31
Kızlar

bu hafta 6. Haftanın içindeyim. Bu hafta bana bi şeyler olmaya başladı , çok yorgun hissediyorum , aç kaldığımda mide bulantılarım oluyor çok şiddetli değil ama rahatsızlık hissi veriyor , ekmekli bi şeyler yiyince midem sakinliyor çok daha iyi hissediyorum

Bunların üstüne bir de bacaklarım sızlamaya başladı , günlerdir de sırtım ağrıyor. Acaba ben enfeksiyon falan mı kaptım, en son idrarda biraz çıkmıştı doktor ilaç vermiyorum şu iç demişti, o mu yapıyordur, daha 6. Haftadan hasta gibi hissetmem normal mi ya , sizde de bu dönemde belirtiler olmuşmuydu

Diğer açtığım başlıkla 3. Aydan sonra geçiyor yazanlar olmuştu, yani şimdi ben ne yapayım nasıl bi çözüm bulsam şaşırdım , hiç halim yok yerimden kalkmaya

Ekleyeyim gün içinde bacaklarım yorulmamıştı bile , ona rağmen sızlıyor

😂😂😂 hoş geldi belirtiler 😂😂😂 endişelenme kuzum, bol su içmeye devam 🤩 kendini uzun süre aç bırakma, azar azar sık sık ye, bol bol dinlen 🥰

Yerleşme ağrısı genelde bel ve bacakları etkiler

😂😂😂 hoş geldi belirtiler 😂😂😂 endişelenme kuzum, bol su içmeye devam 🤩 kendini uzun süre aç bırakma, azar azar sık sık ye, bol bol dinlen 🥰
Şimdi biraz daha iyiyim 🙏

Kuzum bi de ilginç olan acıkmaya doğru midemde bi rahatsızlık hissiyatı oluyor , yemek yedikten sonra sorun yok. Hani millet yer de midesi bulanır , ben yemeyince bulanıyor aç duramıyorum 😅

Tabii bunlar daha başı belirtilerin bakalım nerelere evrilecek ☺️☺️

Elimden geldiğince dinleniyorum kuzum , sen de öyle yap ❤️

Back