6.Günüm lütfen bana yardım edin!!!

aquariuswoman

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
126
77
298
Selam arkadaşlar, ben 6 gün önce ameliyat oldum.

Burun kemeri düzeltildi, burun ucu küçültüldü ve kaldırıldı. Yarın tamponlar çıkartılacak ve dikişler alınacak. Burnumun ucunu görebiliyorum sadece ve ilk burnuma göre daha uzun duruyor. Yani profilden bakıldığında burun ucumun yüzüme uzaklığı artmış. Annem ameliyattan çıktığımda burnumun daha küçük olduğunu ve şimdi şiştiğini söylüyor. Ama size de sormak istedim. O bahsettiğim uzunluk zamanla kısalır mı? Şu an fotoğraf koyamıyorum çünkü yüzüm filan mosmor, düzeldiğinde paylaşırım sizlerle. Ama şu resimdeki
Ben o kızınki gibi olsun istemiştim ama kırmızıyla çizdiğim gibi olmuş uzunluğu. O şişlikten midir yoksa kendimi alıştırmalı mıyım? Eğer şişliktense 1bir buçuk aya kadar filan biraz iner mi? Daha önce bunu yaşamış olan varsa foto yükleyebilir mi? Çok üzgün durumdayım şu an.

Özellikle de çektiğim onca acının üstüne... Yani o kadar şiştim ki 2. gün, gözlerim ince bir çizgi halini aldı ve 3.gün hiç açamadım gözlerimi. Kipriklerim gözlerime batıyordu ve sürekli gözlerim sulanıyordu. Kipriklerim döküldü bayağı, yüzüm mosmordu. Şu an yanaklarımda ve dudağımda biraz şişlik var ve morluklarım hayli azaldı. Hirudoid forte diye bi krem kullanıyorum. Lütfen yardımcı olun bana, depresyonun eşiğindeyim, belki girdim bile...

Aquariuswoman,
Oncelikle gecmis olsun. Cok aci verici bir surec oldugunun farkindayim. Sanirim bu surec senin icin daha agir geciyor cunku ben de 8. gunumdeyim ve hic morlugum yok, ayrica sisliklerimin %70 inden kurtuldum. Lutfen simdi sana onerecegim kremi kullan cunku bana cok yardimi dokundu. ( Ismi soylemek yasak olabilir bu yuzden i harfi yerine nokta koyuyorum - arn.ca ) Eczanelerde rahatlikla bulabilirsin. Lutfen burnunun ilk seklinin bu olmadiginin bilincinde ol, kesinlikle surekli degisecek ve eminim ki guzellesecek. Ancak burnumuzun ucu en son odem atan yer olacak bu yuzden burun uzunlugundan bir sure daha sikayet edebilirsin. Doktorunla bu korkularini paylas cunku o daha profesyonel bir yaklasimla cevaplayacaktir seni ama su surecte burnunu begenmemen gayet dogal, cunku ciddi bir sislik problemin var gibi duruyor. Bence sisliklerinin biraz daha inmesini bekle, hala memnun degilsen de doktorunu sorularinla bir guzel yor Hirudoid forte krem de cok faydali ama yuzu kum gibi soyuyor, diger kremle kombine kullandim ben. Korkma, her sey insallah daha guzel olacak !

Canım inşallah dediğin gibi ucu iner. Ama fotoğraflara baktığımda burun sırtı ve alın ortası hep inmişken ucu aynı kalmış. Bu yüzden ödüm kopuyor. Çünkü önceki burnum küçüktü. Ucu düşük olduğu için sanırım... Çok değil, 3mm inerse istediğim gibi olacak. Tabi burnumun %80'ini henüz görmedim. Arnc kremi doktora sormayı düşünüyorum yarın. Bi de grip olmuşum, doktora hoş bir sürpriz olacak. Çok iyisin, teşekkür ederim. Hepiniz çok iyisiniz.

Canim benimde minicikti ameliyat cikisi sonra kocaman oldu şişti moralim cok bozuldu ama simdi 8.gunumdeyim ve sekle girmeye basladi gunden gune iniyor.dr 2 hafta sonra iner sekle girer dedi sende sabret derim burun ucum büyüktü ama simdi şişlikler indi küçülüyor günden güne:) gerçekten sabır işi bu yaa.. bana da ara sıra geliyorlar

Selamlar, benim 2. ayım ben de aynı burun kemerini düzelttim. Burnumun ucu çok şişti ilk baş ki hala öyle, doktorum 6. aya anca kendine gelecek ve 3. ayda şişliklerin *ödemlerin* gideceğini söylemişti. Yani daha 6-7. günden yorum yapmak akıl karı değil bu yüzden kendini hiç üzme, sıkılma. Her şey yolunda.

Arkadaşlar o kadar iyisiniz ki... Umarım iner şişliklerimiz. Rahatlarız. Bugün dikişlerim ve tamponlarım alındı. Oksijen sarhoşluğu yaşadım. Burnumda tuhaf bi koku var. Hiç acımıyor tamponlar da dikişler de... Neredeyse hissetmedim bile.

Burnum güzel duruyor şu an. Doktor da biraz şişmiş ucu dedi. Sağolun tekrar ve tekrar...

Arkadaslar bende ameliyat olali tam bi hafta oldu sadece kemeri aldirdim burun ucu benimde siskin ve kocaman eskiden burnum daha kucuktu sizce kuculurmu cok korkuyorm yardm edin

bır haftada normale döner dıyor. bence endişe etme biraz daha bekle. çok geçmiş olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…