• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 6 günüm geçti evdeki testler negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sila00200

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
21
1
1
35
Merhaba arkadaşlar 12 Ocak adet tarihim adet takvimine göre beklenen adet 9 Şubat başına gelen var mı 13 şubatta beta hcg yaptırdım 0.26 çıktı başına gelen var mı hamilelik düşünüyorum fakat halkırıklığı yaşamak istemiyorum 17 şubatta evde tekrar kaset test yaptım tek çizgi çıktı sizce değişirmi şuana kadar hiç gecikmemişti adetim ayrıca ovulasyon testinde çift çizgi olmuştu 31 Aralık ve iki şubatta

Merhaba arkadaşlar 12 Ocak adet tarihim adet takvimine göre beklenen adet 9 Şubat başına gelen var mı 13 şubatta beta hcg yaptırdım 0.26 çıktı başına gelen var mı hamilelik düşünüyorum fakat halkırıklığı yaşamak istemiyorum 17 şubatta evde tekrar kaset test yaptım tek çizgi çıktı sizce değişirmi şuana kadar hiç gecikmemişti adetim ayrıca ovulasyon testinde çift çizgi olmuştu 31 Aralık ve iki şubatta
Test markanız nedir

Adet olmadıysanız hâlâ bir umut var demektir. Ama bence doktora gitmeyi de ihmal etmeyin🌸
Hayalkırıklığı yaşamak istemiyorum doktoruma mesaj attım bugün 8 gündür günüm geçiyor kan sonucuna göre gebelik olmayacak dedi ama yine de 10.gün cuma günü kan ver dedi

Back