• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 gunde 2 kilo verdim ...

benkimimki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2010
307
2
46
Diğer
Merhaba kizlarr,
Bende diyet deneyimimi paylasmak istedim sizlerle..cok giriyorum bu sitenin diyet bolumune bircok yontem okudum bende fikirlerimi paylasmak istedim belki yardimci olabilirim sizlere...

Kisaca gecmis kilolarimdan bahsedeyim. Boyum 1,63 ( dogumdan sonra bir santim kisaldim,ki bircok bayan bunun farkinda degil,iki santim bile kisalan var ve neden eski kilomda olmama ragmen eskisi gibi degilim diye yakiniriz iste)

Ben yillardir 59 civari kilodaydim yaklasik 4 sene once cok kilo aldim 68 oldum 1'64 boya dusunun artik ve iki ay surede cok sagliksiz tabi ama sadece oglen yiyerek 2 ayda 55 kiloya dustum. Bir kac senede hic kilo almacim. Nisanlandim ve 2 kilo aldim evlendigimde 59 dum ve hemen hamile kalinca fazla kalamadm 59 kiloda tabi. Ama bu kilolari alirken gercekten cok yiyerek aldim hani su ictim yaradi filan degil yani:) hamilelikte 16 kilo aldim ( erken dogum yapmama ragmen yani son haftalar ne olurdu bir fikrim yok) yani ben doguma 75-76 la gittim.
Dogumdan 1 hafta sonra tartildim,69 bir kac hafta sonra yine tartildim 66. Yani dedim budur. Tuttugum su, bebege dair ne varsa gitti artik bu kalan fazlaliklar. Emziremiyordum bebegimi yani zayiflamam icin dikkat etmem gerekirdi ki biraz dikkatle 60 kiloya indim 6 ay icinde.
Bebegim 2 yasina girecek ve ben o zamandan beri hep 60 ta kaldim. Tabi dogumdan onceki kilom, 59 du. Aslinda dogum kilom gitmisti ama yinede sisman duruyodum ki vucut dogumdan sonra degisiyo.etler eski sertlikte degil,boy cekiyor filan ama kilomu korudum. Gecen hafta bi arkadasim saolsun, sen biraz kilomu aldin dedi, bende ciktim teraziye baktimki 61,5 dedim eyvah,bu isin sonu kotu ki boyum fazla uzun degil.
Uzun lafin kisasi ben pazartesi gunu diyete basladim. Ve dun aksam tartildim 58,5-59 gosteriyor terazi. Hani bikac kez cikinca degisik verebiliyor.hassas terazi malum. Ama ben en yuksek rakami goruyorum her zaman yani 59. Aslinda 2,5 kilo gitmis ama ben 2 diyorum kendi kendime. Hedefim 55 yani 4 kilom kaldi. Sanirim bu sekilde devam edersem 2 haftada veririm:nazar::16:

Yesil cayi cok tuketiyorum. Aksamlari corba salata. Yedigim herseyin uzerine kirmizi pul biber dokmeyi ihmal etmiyorum. En son yemekten sonra cok acikirsam aksam bir mandalina veya yesil elma. 3 gun sonra vucut alisiyo zaten. Canim bisey cekince hemen su veya kahve. Kahve cok istah kapatiyor. Her sabah baska bisey yiyorum.herseye vucudum alisik kalsin istiyorum. Tek tip beslenme birakinca kilo yapiyor. Her gun yumurta yemeyin ve asla bitsneden fazla yemeyin sagliksiz!!! Yani gunde 5-6 tane yumurta yenilen diyetlere aman dikkat!!! Hemen kilo alirsiniz ve saclariniz dukulur.oyle surekli yemek saatine bakmiyorum ne zaman karnimdan ses gelirse hemen bir mandalina,havuc,su,kahve,kraker ne varsa kilo yapmayan yiyorum. Vucudun acikmasi,yedigini erittim hadi daha yokmu demek, ama acikmayi psikolojik acikmayla karistirmayin,gercekten karninizdan ses gelmesini bekleyin ve hemen bisey yeyin.
Uzun oldu farkindayim. Kendim cok iyi hissediyorum. Sormak istediginiz varsa buyrun herseyi yazmamis olabilirim.

Hepimize iyi diyetler:8:

Son düzenleme:
Back