6 Günde 2.5 kilo verdim...

Merhaba sadece bu çayı içerek mi kilo verdin yoksa extradan bir diyet yaptınmı.?

bende zayıflamak istiyorum

Meryem, meryem ana eli otu
Sadece bu çayla mı zayıfladın, birde az yedim diye cevap yazmışsınız, az yemenin mi faydası oldu acaba.
Birde içinde sinemaki otumu bi şey var yazmışlar, gerçekten zararlı olur mu o ot

Zararlı derken sinameki otunu çok mecbur kalmadan içmemek lazım çünkü kabızlıga birebirdir ammmmaaa velakin çok içildiğinde bağırsak tembelliğine sebeb olur ve artık bunu içmeden tuvalete çıkamaz olursun yani uzun vadede bağırsak florasını bozar. gerisini sen anla

Bu form caylarini onermem. Kisa sürede etkili gibi gözürken bir müddet sonra bagirsaklari tembellestiriyor. Onun yerine Yeşilçay ve kahveyi öneririm. Çünkü yağ yakma ozelligi var. Birde ara öğünlerde tarcinli sut içebilirsinizz.

ne kullansam bir türlü kğ veremiyorum bitki çayı kürler birde haftanın 3 günü spora gidiyorum kğ hep aynı bir kğ aşağı bir kğ yukarı. ıhlamur ,kuşburnu,altın çiçek kürünü başladım 3 günde 1,5 kğ verdim bir sevindimki sonra durdu yine geri geldi yediğime içtiğime dikkat ediyorum ekmek çok az ve proteyin ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum özellikle bu ay daha dikkat ettim zira geçen ay kastan vermişim spor hocası proteini daha fazla tüket dedi bakalım ne olucak.kğ aynı yağ duruyo verirsem kastan veriyorum metebolizmamda bir terslik var heralde.

Bende çok zor veriyorum. Resmen gram gram verip sonra tekrar gram gram alıyorum. Tüm ögünlerimi saatinde azar azar sayarak yerim asla asitli içecek, paket içinde satılan cips bisküvi tarzı şeyler yemem tatiı çikolata beyaz ekmek un şeker ve içinde şeker olan şeyleride.. çay akşamdan akşama 2-3 bardak şekersiz çay nadiren kahve içerim. Bol bol kendi yaptıgım yoğurtlardan yerim asla yemekten sonra meyve yemem. hep yemekten önce ve günde 2 tane günde 40 dak yürüyüş en az 1,5 litre su içerim ve en erken 18:00 en geç 19:00 dan sonra hiç bişi yemem buna ragmen 1 aydır aynı kilodayım. Çünkü tiroidlerim çalışmıyor ve ilaç kullanıyorum ama pes etmiyorum

en son ilaçlarla 1 ayda 6 kğ aldım ve onu bir türlü veremiyorum.kansızlık,hormon ve b 12 ilacı 3 üde kğ aldırıyormuş aldığım bu 6 kğ kaldı.kaslarımda aşırı zayıflık olduğu için fitnısa gidiyorum güçlenmesi için azyersem kastan kğ veriyorum yeyince de alıyorum nasıl olcak bilmiyorum.yağdan versem sorun yokta kastan verince güçsüzleşiyorum bu ay proteğine dikkat ederk besleniyorum bakalım kasım ne çıkıcak.dengeyi kurmak zor.

daha önce hormon ilaçları kullandım benim kilolarda ordan miras zaten.. Bide ben diyet yapma özürlüyüm aslında. dr ayça kaya sayarak zayıflama yöntemine başladım ilginç geldi bana hatta 1 ayda 5 kilo gitti ama ardından 1 ay geçti tık yok bende zaten bu giden 2 kilo ödemdi çünkü o zamana kadar hiç su içmezdim içemezdim.

O zaman uzak durmak lazım yani kısacası.
Şöyle hem iştahla yemek yiyebileceğimiz hemde zayıflatan bi şey yokmu ya

O zaman uzak durmak lazım yani kısacası.
Şöyle hem iştahla yemek yiyebileceğimiz hemde zayıflatan bi şey yokmu ya

Yaban mersininin mucize bir meyve oldugunu yerken zayıflattıgını duymuştum sadece buda değil deva olmadıgı hastalık yok gözden tutta romatizmaya kadar kanı temizlemden tut tansiyon şeker ne ararsan atıştırmalık olarak harika bişi. Sonra bi yerde denk geldim ve aldım allahım tadıda nefis tam benim gibi tatlı delisi için. çok şükür damak tadıma uyan vede zayıflatan bişey buldum derkeeeen hooop bide ne duyayım : bu yaban mersini 5 çeşit olurmuş ve en sağlıklısı bluberry cinsiymiş oda kurutulmazmış zaten taze taze yenirmiş. benim aldıgım cins chanberry cinsiymiş şekerde kurutulurmuş ve bi esprisi yokmuş. O zaman dedim zaten anlamam lazımdı tadı güzel olupta faydalı olan ne varki şu hayatta.

El insaf be kardeş
Konuya öyle bi giriş yapmışsın ki, bende iştahla okumaya başladım
ama sonunu hüsranla bitirdim.
Okurken ne hayaller kurmuştum oysaki, insan anlatmaya sondan başlarda okuyanları heyecanlandırmaz dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…