- 2 Eylül 2014
- 334
- 303
- 53
- Konu Sahibi BenimMorelimsifirsifir
-
Bitki çayları anne sütüne geçiyo diye biliyorum emzirmeyi bitirince içmekte fayda var nolur nolmazMerhaba ben emziriyorum acaba icsem bebegime bir zarari.olurmu ?
Merhaba sadece bu çayı içerek mi kilo verdin yoksa extradan bir diyet yaptınmı.?meraba
6 gün önce tartıldığımda 59.5 kg dım. Bugün sabah yine tartıldım ve 56.9 kg dım.
Nasıl böyle zayıfladığma gelirsek ( belkide ödem attım bilmiyorum) ben geçen sene zayıflamaya çalışırken lipton form çayı içiyodum. Geçen gün aklıma geldi alıp yeniden içim dedim ama markette lipton yerine doğadan beşi bi yerde çayı vardı. Ondan aldım günde 3 fincan içiyorum.
Normalde bağırsaklarım çok çalışmaz 3 günde falan tuvalete çıkarım ama bu inanılmaz bi şekilde bağırsaklarımı çalıştırdı ( ishal olmadım) bu şekilde bi anda kilo verdim sizede söylemek istedim bana çok yardımcı oldu şimdi 53 kilo olmak istiyorum inşallah 53'ü görürüm
bende zayıflamak istiyorummeraba
6 gün önce tartıldığımda 59.5 kg dım. Bugün sabah yine tartıldım ve 56.9 kg dım.
Nasıl böyle zayıfladığma gelirsek ( belkide ödem attım bilmiyorum) ben geçen sene zayıflamaya çalışırken lipton form çayı içiyodum. Geçen gün aklıma geldi alıp yeniden içim dedim ama markette lipton yerine doğadan beşi bi yerde çayı vardı. Ondan aldım günde 3 fincan içiyorum.
Normalde bağırsaklarım çok çalışmaz 3 günde falan tuvalete çıkarım ama bu inanılmaz bi şekilde bağırsaklarımı çalıştırdı ( ishal olmadım) bu şekilde bi anda kilo verdim sizede söylemek istedim bana çok yardımcı oldu şimdi 53 kilo olmak istiyorum inşallah 53'ü görürüm
Şuan 54 kiloyum basenim kilo vermeden önce 99 du şuan 94 belli oluyo yaniKilo verdin ama goruntude degisiklik varmi yani 3 -4 kilo verdigin belli mi?
Diyet yapmadım da iştahım kapalıydı az yedim normele göreMerhaba sadece bu çayı içerek mi kilo verdin yoksa extradan bir diyet yaptınmı.?
Sadece bu çayla mı zayıfladın, birde az yedim diye cevap yazmışsınız, az yemenin mi faydası oldu acaba.meraba
Meryem, meryem ana eli otu
Sadece bu çayla mı zayıfladın, birde az yedim diye cevap yazmışsınız, az yemenin mi faydası oldu acaba.
Birde içinde sinemaki otumu bi şey var yazmışlar, gerçekten zararlı olur mu o ot
ne kullansam bir türlü kğ veremiyorum bitki çayı kürler birde haftanın 3 günü spora gidiyorum kğ hep aynı bir kğ aşağı bir kğ yukarı. ıhlamur ,kuşburnu,altın çiçek kürünü başladım 3 günde 1,5 kğ verdim bir sevindimki sonra durdu yine geri geldi yediğime içtiğime dikkat ediyorum ekmek çok az ve proteyin ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum özellikle bu ay daha dikkat ettim zira geçen ay kastan vermişim spor hocası proteini daha fazla tüket dedi bakalım ne olucak.kğ aynı yağ duruyo verirsem kastan veriyorum metebolizmamda bir terslik var heralde.
en son ilaçlarla 1 ayda 6 kğ aldım ve onu bir türlü veremiyorum.kansızlık,hormon ve b 12 ilacı 3 üde kğ aldırıyormuş aldığım bu 6 kğ kaldı.kaslarımda aşırı zayıflık olduğu için fitnısa gidiyorum güçlenmesi için azyersem kastan kğ veriyorum yeyince de alıyorum nasıl olcak bilmiyorum.yağdan versem sorun yokta kastan verince güçsüzleşiyorum bu ay proteğine dikkat ederk besleniyorum bakalım kasım ne çıkıcak.dengeyi kurmak zor.
O zaman uzak durmak lazım yani kısacası.Zararlı derken sinameki otunu çok mecbur kalmadan içmemek lazım çünkü kabızlıga birebirdir ammmmaaa velakin çok içildiğinde bağırsak tembelliğine sebeb olur ve artık bunu içmeden tuvalete çıkamaz olursun yani uzun vadede bağırsak florasını bozar. gerisini sen anla
O zaman uzak durmak lazım yani kısacası.
Şöyle hem iştahla yemek yiyebileceğimiz hemde zayıflatan bi şey yokmu ya
El insaf be kardeşYaban mersininin mucize bir meyve oldugunu yerken zayıflattıgını duymuştum sadece buda değil deva olmadıgı hastalık yok gözden tutta romatizmaya kadar kanı temizlemden tut tansiyon şeker ne ararsan atıştırmalık olarak harika bişi. Sonra bi yerde denk geldim ve aldım allahım tadıda nefis tam benim gibi tatlı delisi için. çok şükür damak tadıma uyan vede zayıflatan bişey buldum derkeeeen hooop bide ne duyayım : bu yaban mersini 5 çeşit olurmuş ve en sağlıklısı bluberry cinsiymiş oda kurutulmazmış zaten taze taze yenirmiş. benim aldıgım cins chanberry cinsiymiş şekerde kurutulurmuş ve bi esprisi yokmuş. O zaman dedim zaten anlamam lazımdı tadı güzel olupta faydalı olan ne varki şu hayatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?