6 Günde 2.5 kilo verdim...

BenimMorelimsifirsifir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
334
303
53
meraba
6 gün önce tartıldığımda 59.5 kg dım. Bugün sabah yine tartıldım ve 56.9 kg dım.
Nasıl böyle zayıfladığma gelirsek ( belkide ödem attım bilmiyorum) ben geçen sene zayıflamaya çalışırken lipton form çayı içiyodum. Geçen gün aklıma geldi alıp yeniden içim dedim ama markette lipton yerine doğadan beşi bi yerde çayı vardı. Ondan aldım günde 3 fincan içiyorum.
Normalde bağırsaklarım çok çalışmaz 3 günde falan tuvalete çıkarım ama bu inanılmaz bi şekilde bağırsaklarımı çalıştırdı ( ishal olmadım) bu şekilde bi anda kilo verdim sizede söylemek istedim bana çok yardımcı oldu şimdi 53 kilo olmak istiyorum inşallah 53'ü görürüm

bende bugun basladim 5i bi yerde cayina .fakat daha onceden kullamdigimda cok siskinlik yapmisti devam etmedim .sizdede boyle bi durum varmiydi ?

bende bugun basladim 5i bi yerde cayina .fakat daha onceden kullamdigimda cok siskinlik yapmisti devam etmedim .sizdede boyle bi durum varmiydi ?
Şişkinlik derken ?
Valla benim göbek falan dümdüz oldu kolum bacağım kadar kalındı şimdi normale döndü, eee popomda çok hafif inceldi gibi pantalonum daha düzgün duruyo giyince.
Ben bi kaç paket aldım bugün gidip hem bizim eve hemde annemlere falan oraya gidince içmek için.. :))) 3 tl lik bimde satılan çayın böyle favorim olucağnı bilmezdim

yani bende kg verdircegine kg aldirdi .diyet ve spor yapmama ragmen ama yine basladim bakalim bu defa nasi olacak

besi bir yerde cayinin icinde yanlis hatirlamiyorsam sinameki otu da var, uzun süre ve asiri kullanimlarda bagirsak tembelligi yapma riski var, günde 1-2 fincandan fazla icmezseniz iyi olur gibime geldi

Aman dikkat! Ara verip yapmalısınız. Zira, içinde "Sinameki" var. Eğer ara vermeden tüketirseniz; artık o çaysız tuvalete çıkamaz olursunuz. Sizin bu şekilde kilo kaybetmeniz, çok sıkı bir şekilde içmenizden kaynaklı. Ve bu zararlıdır:)

Bende 56.2 çıktım bugün.hedefim 53 benimde..
Dolabımda geçen aylardan kalan 5i biyerdem vardı uzun zamandır içmiyodum evet bendede işe yarıyodu bu çay.hatırlattığın için tşkler.yarın bende başlıyorum sonucu paylaşırım..bu arada boyun kaç cnm :)

Ya kızlar ben bir hafta boyunca ilk üç gün 1 bardak diğer günler günde 2-3 bardak sinameki otunu çay yapıp içtim. Bişi olmamıştır heralde dimi.. 3 gündür içmiyorum bünyem unutsun diye. 5 i bi yerde çaydan bende alcam ama sinameki varmış içinde o yüzden biraz bekleyim içmek için dimi. şu ana kadar kötü bişi hissetmedim ama...

çok fazla bitki çayı karaciğeri yorar. ben de çok seviyorum bitki çaylarını ama kararında tüketmek lazım

Merhaba ben emziriyorum acaba icsem bebegime bir zarari.olurmu ?

Emziren annelere önerilmiyor canım sütünle bebeğede geçer ve bebeğin ishal olur.
Kızlar bağırsak tembelliği gerçekten yapıyor bu çay. Bu gibi durumlarda kuru kayısı tüketin ve limonlu suya geçin. Yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…