- 2 Eylül 2014
- 334
- 303
- 53
- Konu Sahibi BenimMorelimsifirsifir
-
Şişkinlik derken ?bende bugun basladim 5i bi yerde cayina .fakat daha onceden kullamdigimda cok siskinlik yapmisti devam etmedim .sizdede boyle bi durum varmiydi ?
yani bende kg verdircegine kg aldirdi .diyet ve spor yapmama ragmen ama yine basladim bakalim bu defa nasi olacakŞişkinlik derken ?
Valla benim göbek falan dümdüz oldu kolum bacağım kadar kalındı şimdi normale döndü, eee popomda çok hafif inceldi gibi pantalonum daha düzgün duruyo giyince.
Ben bi kaç paket aldım bugün gidip hem bizim eve hemde annemlere falan oraya gidince içmek için.. :))) 3 tl lik bimde satılan çayın böyle favorim olucağnı bilmezdim
meraba
6 gün önce tartıldığımda 59.5 kg dım. Bugün sabah yine tartıldım ve 56.9 kg dım.
Nasıl böyle zayıfladığma gelirsek ( belkide ödem attım bilmiyorum) ben geçen sene zayıflamaya çalışırken lipton form çayı içiyodum. Geçen gün aklıma geldi alıp yeniden içim dedim ama markette lipton yerine doğadan beşi bi yerde çayı vardı. Ondan aldım günde 3 fincan içiyorum.
Normalde bağırsaklarım çok çalışmaz 3 günde falan tuvalete çıkarım ama bu inanılmaz bi şekilde bağırsaklarımı çalıştırdı ( ishal olmadım) bu şekilde bi anda kilo verdim sizede söylemek istedim bana çok yardımcı oldu şimdi 53 kilo olmak istiyorum inşallah 53'ü görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?