- 5 Şubat 2016
- 1.549
- 1.235
Ay ne güzel yaaa bir an önce hissedeyim tamamen istiyorum yaa dayanması çok zorHissedilebilir canim 18.haftada da sanirim :) Benimki mubarek sanki takla atiyor iceride
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne güzel yaaa bir an önce hissedeyim tamamen istiyorum yaa dayanması çok zorHissedilebilir canim 18.haftada da sanirim :) Benimki mubarek sanki takla atiyor iceride
Aynen bende senle ayni fikirdeyimBenimde oyle olmuştu dusukten iki ay sonra tekrar kaldim testte pozotifti ama silikti birhafta sonra kanamam oldu hayliyle deger dusuncede test algilayamio ve negatif oluo bencede kanaman baslar ama doktora gitsen daha da kesinlesir en azindan kendi için rahatlar
Bana doktorun yardimcisi pek ümitli konusmamisti zaten cok düsük degeriniz diye! Ondan sonraki teste negatif cikti daha ne olacak? Deger yükselmek yerine düsmüs iste! Ayrics neyi ben reddediyorum? Kendi fikrimi söyleyemezmiyim? Ben ne haldeyim biliyomusunda beni elestiriyorsun? Insan hamileyim diye sevinip hayaller kuruyo ardindan cok düsük deger diye morali bozuluyo birde üstüne negatif test ne yapiyim? Ilk bu basimdan 10 hamilelik gecmedi herhalde! Neyin ne oldugunu yeni ögreniyorum...Hala hamileyim diye daha kendimimi avutayim? Sonra doktor diyince düsük olcak diye iyice yikiliyim? Hayret birsey ya kanama aninda gelmiyo eger bilgin varsa! Deger tamamen düsünce geliyo ! Biraz saygi ya!Sizde ısrarla herlesi reddediyorsunuz bende 2 düşük yaptım biri kimyasal ve şuan 3. Kez hamilelik yaşıyorum öyle senin dediğin gibi olmuyo eğer düşük yapsaydın kesinlikşe kanaman olurdu ve ağrında olurdu emin ol . kanaman olmadığı sürece ümidini kesme ve kaç tane test yapmışsın hepsi pozitif çıkmış kan testinde 30 çıkmış kan testi bile pozitifken sadece 1 tane test negatif çıktı diye bu şekilde düşünmeniz çok saçma size burda herkes yaşadığı ladarıyla tecrübeletiyle tavsiyede bulunuyor siz sordunuz ve herkese reddediyorsunuz üstelik diretiyorsunuz !!!!!
OkCanım. Teste göre bir kanıya varmak çok yanlış.en doğru yöntem. Kan tahlili.orda artış göstermesi önemli.surekli evde idrar testiyle takip etmek yanlış.
Değer iyice düşünce kanama olmaz önce hafif ağrılar başlar kasık batmaları sonra yavaş yavaş şiddetlenir sonra lekelenme ile başlar sonra kan gelmeye başlar bana çğretiyorsun düşüğün nasıl olduğunu daha önce 2 kez düşük yaptım nasıl olduğunu gayet iyi biliyorum ! Ayrıca sen doktorların söylediğine ne bakıyorsun doktorlar biraz kötü konuşmayı sever bende şuan hamileyim ve değerim ilk öğrendiğimde 74 tü yani benimde düşüktü ama gördüğün gibi düşmedi çocuğum yani bu kadar erken net konuşmanız çok saçma madem eleştiriye kapalı birisiniz neden burdan sorma gereği duyuyorsunuz madem doktorunuza bu kadar güveniyorsunuz irdelemeyin düşük yapacağınıza inanmışsınız bu kadar strese girip kendine zarar edersin sadece bebeğini kötü etkiler o yüzden sadece sabır ve zaman gerek şuan ağrınız yoksa ve lekelenme yoksa bu kadar endişe etmenize gerek yok herkesin doktoru farklı seyler söylüyo ona bakarsan yani burda kalkıp bana laf sürtüşmesi yapmana gerek yok burda herkes sana fikir veriyor sen o kadar sabit fikirlisin ki herkesin yaptığı yorumlara hayır değilim işte test bu şekilde çıktı diyorsun gebelik testi sadece idrardaki progesteron hormonunu ölçer sana en kesin sonucu ancak ve ancak kan testi verir o yüzden kendini boşa strese sokuyoraun bunu demek istiyorum ben burda senin kötülüğüne değil iyiliğine konuşuyorum ama sen ert niyetle bakıyorsun olaya bu kadar ......! Ayrıca konuşuken uslübüne dikkat etmeni rica ediyorum 10 kere hamile kaldın yada düşük yaptın demiyoruz zaten bende 10 kere hamile kalmadım yani ağır kırıcı olmana gerektirecek bir durum yok burda sana iyi niyetle konuşuyoruz moral olsun diye sense azarlamaya çabalarındasın o zaman nasıl yapmak istersen o sekilde yap kimse sana ne yapman gerektiğini söyleyemez zaten !!!!##Bana doktorun yardimcisi pek ümitli konusmamisti zaten cok düsük degeriniz diye! Ondan sonraki teste negatif cikti daha ne olacak? Deger yükselmek yerine düsmüs iste! Ayrics neyi ben reddediyorum? Kendi fikrimi söyleyemezmiyim? Ben ne haldeyim biliyomusunda beni elestiriyorsun? Insan hamileyim diye sevinip hayaller kuruyo ardindan cok düsük deger diye morali bozuluyo birde üstüne negatif test ne yapiyim? Ilk bu basimdan 10 hamilelik gecmedi herhalde! Neyin ne oldugunu yeni ögreniyorum...Hala hamileyim diye daha kendimimi avutayim? Sonra doktor diyince düsük olcak diye iyice yikiliyim? Hayret birsey ya kanama aninda gelmiyo eger bilgin varsa! Deger tamamen düsünce geliyo ! Biraz saygi ya!
Değer iyice düşünce kanama olmaz önce hafif ağrışar başlar kasık batmaları sonra yavaş yavaş şiddetlenir sonra lekelenme ile başlar sonra kan gelmeye başlar bana çğretiyorsun düşüğün nasıl olduğunu daha önce 2 kez düşük yaptım nasıl olduğunu gayet iyi biliyorum ! Ayrıca sen doktorların söylediğine ne bakıyorsun doktorlar biraz kötü konuşmayı sever bende şuan hamileyim ve değerim ilk öğrendiğimde 74 tü yani benimde düşüktü ama gördüğün gibi düşmedi çocuğum yani bu kadar erken net konuşmanız çok saçma madem eleştiriye kapalı birisiniz neden burdan sorma gereği duyuyorsunuz madem doktorunuza bu kadar güveniyorsunuz irdelemeyin düşük yapacağınıza inanmışsınız bu kadar strese girip kendine zarar edersin sadece bebeğini kötü etkiler o yüzden sadece sabır ve zaman gerek şuan ağrınız yoksa ve lekelenme yoksa bu kadar endişe etmenize gerek yok herkesin doktoru farklı seyler söylüyo ona bakarsan yani burda kalkıp bana laf sürtüşmesi yapmana gerek yok burda herkes sana fikir veriyor sen o kadar sabit fikirlisin ki herkesin yaptığı yorumlara hayır değilim işte test bu şekilde çıktı diyorsun gebelik testi sadece idrardaki progesteron hormonunu ölçer sana en kesin sonucu ancak ve ancak kan testi verir o yüzden kendini boşa strese sokuyoraun bunu demek istiyorum ben burda senin kötülüğüne değil iyiliğine konuşuyorum ama sen ert niyetle bakıyorsun olaya bu kadar ......! Ayrıca konuşuken uslübüne dikkat etmeni rica ediyorum 10 kere hamile kaldın yada düşük yaptın demiyoruz zaten bende 10 kere hamile kalmadım yani ağır kırıcı olmana gerektirecek bir durum yok burda sana iyi niyetle konuşuyoruz moral olsun diye sense azarlamaya çabalarındasın o zaman nasıl yapmak istersen o sekilde yap kimse sana ne yapman gerektiğini söyleyemez zaten !!!!##
Ben zaten saygı duyduğum için yorum yapma gereği duydum saygısızca bir yorumda bulunmadım ayrıca mahalle cingenesi nedemek 'uslüp' lütfen ben sadece burda herkes gibi yorumumu yaptım tamamen iyi niyetle taniki kendi fikrinizi beyan edebilirsiniz ama gerektiği şekilde argo konuşarak değil kimse sana burda ağır konuşmuyor sizde dikkat ederseniz sevinirim tamamen iyi niyetle yazdım yorumlarımı ama siz ısrarla tartışmaya çalışıyorsunuz peki kusıra bakmayın o zaman ne diyim iyi günler iyi dilekleriniz içinde teşekkür ederimNe diye art niyetle bakcam ki? Soru sordum cevsp verdiniz bende düsüncemi dedim kendi konuma kendi fikrimi aktaramicakmiyim? Ben kimseye düsügp falan ögretmiyorum burayi cingen mahallesine cevirmeyin burda tarrismak benim seviyeme yakismaz! Biraz saygi duyun insanlara ve fikirlerine! Hoduns gitmiyorsa hic yszma seni zorlayan yok! Biraz SAygi lütfen allah saglikla kucagina almayi basip etsin yavrunu insallah...
Hayırlı günler canım..Ben zaten saygı duyduğum için yorum yapma gereği duydum saygısızca bir yorumda bulunmadım ayrıca mahalle cingenesi nedemek 'uslüp' lütfen ben sadece burda herkes gibi yorumumu yaptım tamamen iyi niyetle taniki kendi fikrinizi beyan edebilirsiniz ama gerektiği şekilde argo konuşarak değil kimse sana burda ağır konuşmuyor sizde dikkat ederseniz sevinirim tamamen iyi niyetle yazdım yorumlarımı ama siz ısrarla tartışmaya çalışıyorsunuz peki kusıra bakmayın o zaman ne diyim iyi günler iyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim