6 gün positif olan test bugün negatif! lütfen yardim

Bence en son yaptigin test bozuk kanaman oldu mu senin
Hayir olmadi test bozul degildir yeni actim paketindeki son kullanma tarihi daha vardi... ümifimi kestim ben kanamayi bekliyorum artik biran önce gelsede kurtulsam

Kimyasal gebelik yasasaniz ya da dusuk yapsaniz bile idrar testinde ikinci cizgi hemen tamamen yok olmaz ki silinerek kaybolur.
Yaptiginiz tum testlerin markasi ayni miydi?
Bu markadakilerde silik göstermisti yani kullanmistim ve ayrietten doktordaki pazartesi silik gösterdi ve clear blue de sali 1-2 haftalik gösterdi

Bu markadakilerde silik göstermisti yani kullanmistim ve ayrietten doktordaki pazartesi silik gösterdi ve clear blue de sali 1-2 haftalik gösterdi

Tabi kan testi yapmadan net bir sey soylemek imkansiz ama yurtdisinda isler buradaki gibi yurumuyormus.
Kanama olmadigi surece karamsarliga kapilmayin derim.

Tabi kan testi yapmadan net bir sey soylemek imkansiz ama yurtdisinda isler buradaki gibi yurumuyormus.
Benim umudum kalmadi. Kendi kendimede hamileyim diyip olmadigim hslde inandirmak istemiyprum sonra daha cok üzülen ben ve benim cevrendekiler olacak! Dereyi görmeden pscalari sivamak huyum degil ha allah nasip ederse amenna sevinirim

Benim umudum kalmadi. Kendi kendimede hamileyim diyip olmadigim hslde inandirmak istemiyprum sonra daha cok üzülen ben ve benim cevrendekiler olacak! Dereyi görmeden pscalari sivamak huyum degil

Benimde oyle olmuştu dusukten iki ay sonra tekrar kaldim testte pozotifti ama silikti birhafta sonra kanamam oldu hayliyle deger dusuncede test algilayamio ve negatif oluo bencede kanaman baslar ama doktora gitsen daha da kesinlesir en azindan kendi için rahatlar

Sizde ısrarla herlesi reddediyorsunuz bende 2 düşük yaptım biri kimyasal ve şuan 3. Kez hamilelik yaşıyorum öyle senin dediğin gibi olmuyo eğer düşük yapsaydın kesinlikşe kanaman olurdu ve ağrında olurdu emin ol . kanaman olmadığı sürece ümidini kesme ve kaç tane test yapmışsın hepsi pozitif çıkmış kan testinde 30 çıkmış kan testi bile pozitifken sadece 1 tane test negatif çıktı diye bu şekilde düşünmeniz çok saçma size burda herkes yaşadığı ladarıyla tecrübeletiyle tavsiyede bulunuyor siz sordunuz ve herkese reddediyorsunuz üstelik diretiyorsunuz !!!!!

Selam arkadaslar
Ben bir hafta öbce ilk testimi yaptim. Silik positif cikti. Kan verdim 30 hcg cikti vaysgi düsük yani. Sali test yapmistim oda silik cikti. Bugünde deneym dedm negatif cikti cizgi fslab yok anlayacagibiz. Düspk olur degilmi bu durumda adet olurum? Böyle dey yasayan varmi aranizda? Ltfn yardim
Canım. Teste göre bir kanıya varmak çok yanlış.en doğru yöntem. Kan tahlili.orda artış göstermesi önemli.surekli evde idrar testiyle takip etmek yanlış.

Sizde ısrarla herlesi reddediyorsunuz bende 2 düşük yaptım biri kimyasal ve şuan 3. Kez hamilelik yaşıyorum öyle senin dediğin gibi olmuyo eğer düşük yapsaydın kesinlikşe kanaman olurdu ve ağrında olurdu emin ol . kanaman olmadığı sürece ümidini kesme ve kaç tane test yapmışsın hepsi pozitif çıkmış kan testinde 30 çıkmış kan testi bile pozitifken sadece 1 tane test negatif çıktı diye bu şekilde düşünmeniz çok saçma size burda herkes yaşadığı ladarıyla tecrübeletiyle tavsiyede bulunuyor siz sordunuz ve herkese reddediyorsunuz üstelik diretiyorsunuz !!!!!
Çok haklısın canım sana katılıyorum.

Ayni hatayi ben de yapmistim.
Battan onceki gun ogleden sonra yapmistim idrar testini ve silik cizgi cikti.
Ayni gun kan verdim hcg 28 cikti.
Sonrasinda ben sabah idrariyla daha dogru cikacakmis diye ertesi sabah tekrar idrar testi yaptim ne zorum varsa.
Sabah idrariyla onceki gunden daha silik cikti tabi moralim bozuldu.
Idrar testiyle takibin sacma oldugunu o zaman anladim cunku hcg 109'a cikmisti.
1 hafta sonra 3205 oldu.
Suan 23 haftalik olduk. Konu sahibi kabul etmese de kanama olmadigi surece umut vardir.

Sonrasinda ben sabah idrariyla daha dogru cikacakmis diye ertesi sabah tekrar idrar testi yaptim ne zorum varsa.
1 hafta sonra 3205 oldu.
Suan 23 haftalik olduk. Konu sahibi kabul etmese de kanama olmadigi surece umut vardir.
Aynen canım kanama olmadan zaten düşük yapamaz içinde kalır ve progestoron hormonu düşmez gebelik varki kan değerleri hormon sonucu 30 çıkmış yani hamile kabullenemesede sende inşalllah hayırlısıyla kucağına alırsın canım :dua:

1 hafta sonra 3205 oldu.
Bu arada kaçıncı haftada hissetmeye başladın hareketleri canım ya merak ettim ?

Aynen canım kanama olmadan zaten düşük yapamaz içinde kalır ve progestoron hormonu düşmez gebelik varki kan değerleri hormon sonucu 30 çıkmış yani hamile kabullenemesede sende inşalllah hayırlısıyla kucağına alırsın canım :dua:

Amin canim sen de insallah :)

Bu arada kaçıncı haftada hissetmeye başladın hareketleri canım ya merak ettim ?

Canim ben 19.haftada hissetmeye basladim ama cok hafifti bagirsak hareketi gibi.
21.haftadan sonra artik epey belirgin hissediliyor. Ilk bebekse gec hissetmek normalmis :)

Amin canim sen de insallah :)

Canim ben 19.haftada hissetmeye basladim ama cok hafifti bagirsak hareketi gibi.
21.haftadan sonra artik epey belirgin hissediliyor. Ilk bebekse gec hissetmek normalmis :)
Evet canım ilk ama ben hissediyorum sanki bişeyler kıpırdıyo gibi 2 gün sonra 18. Haftaya giricem bilemedim sanki hissediyorum daha önce hiç böyle şeyler hissetmedim ilk kez bu hafta olmaya başladı

Evet canım ilk ama ben hissediyorum sanki bişeyler kıpırdıyo gibi 2 gün sonra 18. Haftaya giricem bilemedim sanki hissediyorum daha önce hiç böyle şeyler hissetmedim ilk kez bu hafta olmaya başladı

Hissedilebilir canim 18.haftada da sanirim :) Benimki mubarek sanki takla atiyor iceride :KK70:

X