6 gün positif olan test bugün negatif! lütfen yardim

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
Selam arkadaslar
Ben bir hafta öbce ilk testimi yaptim. Silik positif cikti. Kan verdim 30 hcg cikti vaysgi düsük yani. Sali test yapmistim oda silik cikti. Bugünde deneym dedm negatif cikti cizgi fslab yok anlayacagibiz. Düspk olur degilmi bu durumda adet olurum? Böyle dey yasayan varmi aranizda? Ltfn yardim

Selam arkadaslar
Ben bir hafta öbce ilk testimi yaptim. Silik positif cikti. Kan verdim 30 hcg cikti vaysgi düsük yani. Sali test yapmistim oda silik cikti. Bugünde deneym dedm negatif cikti cizgi fslab yok anlayacagibiz. Düspk olur degilmi bu durumda adet olurum? Böyle dey yasayan varmi aranizda? Ltfn yardim
resim var mi kuzum atsana ya acile gidip bi kan versen cok iyi olcak agrim falan var de gebelik suphem var de hemen yaparlar

Selam arkadaslar
Bence tekrar bir kan testi yaptırın. Hcg nin sıfırlanması için kanamanız olmalı. Artmayıp sağlıksız bir gebelikte geçiriyor olabilirsiniz en iyisi bir kan testi daha yaptırmak anormal bir durum var ise acilen doktora gitmek. Geçmiş olsun

resim var mi kuzum atsana ya acile gidip bi kan versen cok iyi olcak agrim falan var de gebelik suphem var de hemen yaparlar
Acil yok burda doktor alsada pazartesi cikiyo yurt disindayim ben. Testlerin hepsini attim digerlerini sakliyodum gerek kalmadi hic cikmadi cizgi silik bile degil

Test yapmiyorlar yurt disindayim randevu var 1.2. tarihinde beklicem mecbur
canim bende almanyada yasadim 2 ay hamile kaldim kanamam var dedim gittim yaptilar testi hemen acilden girersen mecbur yaparlar.test var mı baska elinde bi tekrarla yine bakalm

canim bende almanyada yasadim 2 ay hamile kaldim kanamam var dedim gittim yaptilar testi hemen acilden girersen mecbur yaparlar.test var mı baska elinde bi tekrarla yine bakalm
Yok elimde cok asiri du icmistim idrar cok acikti ama bu kadar zamanngecti yinede cikmasi gerelirdi cizgi burdaki acil yapmiyo dalga geciO hatta beye geldiniz diye

Testte sorun olabilir bence strese girme hemen randevu zamanını bekle iki düşük yapmış biri olarak söylüyorum eğer hcg düşseydi kanama başlardı..

Testte sorun olabilir bence strese girme hemen randevu zamanını bekle iki düşük yapmış biri olarak söylüyorum eğer hcg düşseydi kanama başlardı..
Yok kanama hala. Ama olsa artik eger düsük olcaksada! Stressten iyice biktim ya

Yok elimde cok asiri du icmistim idrar cok acikti ama bu kadar zamanngecti yinede cikmasi gerelirdi cizgi burdaki acil yapmiyo dalga geciO hatta beye geldiniz diye
iste bende korktum cikmadi deyince cikmasi gerekiyo ama sen yinede karartma kendini belki test hatalidr.ama bu durumda gitmen lazim sagliksiz gebelikse daha kotu.kahverengi leke yada kanama gorursen durma git canim

iste bende korktum cikmadi deyince cikmasi gerekiyo ama sen yinede karartma kendini belki test hatalidr.ama bu durumda gitmen lazim sagliksiz gebelikse daha kotu.kahverengi leke yada kanama gorursen durma git canim
Kanama yada kahverengi leke falab olursa giderim

Cok üzgünüm cok o kadar sevinmistik ki. Ailelerimizde bizimle birlikte sevinmisti rezil olduk :KK43: hamileyim diye aldim ele düstüm yola....

Bence en son yaptigin test bozuk kanaman oldu mu senin

Kimyasal gebelik yasasaniz ya da dusuk yapsaniz bile idrar testinde ikinci cizgi hemen tamamen yok olmaz ki silinerek kaybolur.
Yaptiginiz tum testlerin markasi ayni miydi?

X