6 gün kaldı

ozlemcikkk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
240
42
13
25
Kızlar bat 6 gün kaldı inanılmaz uyumak istiyorum sebebi 2 gündür çok yoruldum ayakta kaldım o da olabilir ama bugün gözlerimi bile açamıyorum aşırı uykum var.
Sabah idrar aşırı zorladıgı ağrıya çevirdiği için girdim geri uyudum.
Uzun biz yola gidicem 3 vesait ve aşırı yorgun hissediyorum gitmek gözümde büyüyor.
Ara ara alt karın ağrısı var gibi.
Sırtım oldum olası agrır
Evde kaset test var ama tarihi geçmişte olabilir.
Giderken erken gebelik testi almayı düşünüyorum ama çıkmazsa da aşırı üzülcem

Kızlar bat 6 gün kaldı inanılmaz uyumak istiyorum sebebi 2 gündür çok yoruldum ayakta kaldım o da olabilir ama bugün gözlerimi bile açamıyorum aşırı uykum var.
Sabah idrar aşırı zorladıgı ağrıya çevirdiği için girdim geri uyudum.
Uzun biz yola gidicem 3 vesait ve aşırı yorgun hissediyorum gitmek gözümde büyüyor.
Ara ara alt karın ağrısı var gibi.
Sırtım oldum olası agrır
Evde kaset test var ama tarihi geçmişte olabilir.
Giderken erken gebelik testi almayı düşünüyorum ama çıkmazsa da aşırı üzülcem
Senle ben kadar takıntılısi yok burda ahaha🤣 canım seni çok iyi anlıyorum emin ol ama böyle 10 gün önceden başlamak odaklanmak cokk zor günlük işlerinle meşgul olmaya calis hiç bir belirti şuan hamilelige götürmez bizi ilk belirti beta HCG ve idrardaki çift çizgidir o kadar belirtiler yaşadığım aylar oldj ki hep gününde regl oldum inan. İnsallaj vardır ama şuan çok erken ve bu kadar takıntı lütfen yapma

Senle ben kadar takıntılısi yok burda ahaha🤣 canım seni çok iyi anlıyorum emin ol ama böyle 10 gün önceden başlamak odaklanmak cokk zor günlük işlerinle meşgul olmaya calis hiç bir belirti şuan hamilelige götürmez bizi ilk belirti beta HCG ve idrardaki çift çizgidir o kadar belirtiler yaşadığım aylar oldj ki hep gününde regl oldum inan. İnsallaj vardır ama şuan çok erken ve bu kadar takıntı lütfen yapma
Ben ilk zamanlar hamileyim diyordum şimdi mesela adet olcam diyorum hiselerime göre

Çünkü benim 4 gün gecikti adetim geçen at büyük ihtimalle ramazandan dolayı test yaptım pozitif çoktı ama kanda negatif ben zaten hissetmemiştim

Back
X