- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
- 33
- Konu Sahibi mavibeyazzz
-
Bence var ve o kadar da silik değil ben direk gördüm bence bı kan verin hemenArkadaşlar adetime 6 gün var. Geçtiğimiz 3 gün boyunca kasık bölgemde batmalar dolgunluk hissi vardı. Bugün erken gebelik testi yaptım. Gölge gibi silik çizgi gördüm. Acaba tekrarlamalı mıyım yoksa adetimin geçmesini mi bekleyeyim? Heveslenmek istemiyorum ama öyle hissediyorum ne yapacağımı bilemedimEki Görüntüle 2920497
Birkaç kez hüsrana uğrayınca insan korkuyor açıkcası yaa inşallah doğrudur bir defasında da erken davranıp kan vermiştim sonrasında kimyasal gebelikle sonuçlandı. İnşallah vardır :))Bence var ve o kadar da silik değil ben direk gördüm bence bı kan verin hemen
Bende iki buçuk sene bekledim insAllah vardır ama ne gelirse Rabbimden o yüzden dua etBirkaç kez hüsrana uğrayınca insan korkuyor açıkcası yaa inşallah doğrudur bir defasında da erken davranıp kan vermiştim sonrasında kimyasal gebelikle sonuçlandı. İnşallah vardır :))
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Amin inşallah dua etmekten başka birşeyimiz yok. Ol derse oluyor :)Bende iki buçuk sene bekledim insAllah vardır ama ne gelirse Rabbimden o yüzden dua et
Ben eğik tutunca çok derinlerden hayalet cizgi gördüm siZce bısey var mıBirkaç kez hüsrana uğrayınca insan korkuyor açıkcası yaa inşallah doğrudur bir defasında da erken davranıp kan vermiştim sonrasında kimyasal gebelikle sonuçlandı. İnşallah vardır :))
Var gibi ama yok gibi de anlaşılmıyo biraz daha sabredip 2 gün sonra testi yenileyebilirsiniz veya kan tahlili yaptırın kesinleşsin :)Ben eğik tutunca çok derinlerden hayalet cizgi gördüm siZce bısey var mı
Evet ne var ne yok gibi. Testi 2 gün önce yapmıstım ama sabah idrarıyla yapmamıstım. Simdi yeni test aldım yarın sanah denicem bakalım. reglim 6 gün geciktiVar gibi ama yok gibi de anlaşılmıyo biraz daha sabredip 2 gün sonra testi yenileyebilirsiniz veya kan tahlili yaptırın kesinleşsin :)
Gelişmelerden haberdar edin inşallah sizinledir minik :)Evet ne var ne yok gibi. Testi 2 gün önce yapmıstım ama sabah idrarıyla yapmamıstım. Simdi yeni test aldım yarın sanah denicem bakalım. reglim 6 gün gecikti
İnşallah.. ama gecenki testi ben atmamıstım icini açıyım dedim bişey goremedim yaaEvet ne var ne yok gibi. Testi 2 gün önce yapmıstım ama sabah idrarıyla yapmamıstım. Simdi yeni test aldım yarın sanah denicem bakalım. reglim 6 gün gecikti
Kan testi yaptım malesef negatifBence var ve o kadar da silik değil ben direk gördüm bence bı kan verin hemen
Kaç çıktı ki sonucunuz olsun denemeye devam her ay yeni bı.umut rabbim tez vakitte doldursun inşallah kucağınızıKan testi yaptım malesef negatif
0.100 çıktı amin inşallah sağolun bir umut bekliyoruz ne zaman nasip olursaKaç çıktı ki sonucunuz olsun denemeye devam her ay yeni bı.umut rabbim tez vakitte doldursun inşallah kucağınızı
Bu sonuca göre nasıl 0.100 çıkar bariz çizgi var erken gebelik testlerine güven mi olmuyor anlamıyorumArkadaşlar adetime 6 gün var. Geçtiğimiz 3 gün boyunca kasık bölgemde batmalar dolgunluk hissi vardı. Bugün erken gebelik testi yaptım. Gölge gibi silik çizgi gördüm. Acaba tekrarlamalı mıyım yoksa adetimin geçmesini mi bekleyeyim? Heveslenmek istemiyorum ama öyle hissediyorum ne yapacağımı bilemedimEki Görüntüle 2920497
Valla inanın bende anlamadım ama daha önce başıma geldiği için hemen umutlanmak istemedim kan testi sonucuma göre gebe değilim adetimin gelmesini beklicem eğer bir gecikme olursa testi terkarlarım artık..Bu sonuca göre nasıl 0.100 çıkar bariz çizgi var erken gebelik testlerine güven mi olmuyor anlamıyorum
Arkadaşlar adetime 6 gün var. Geçtiğimiz 3 gün boyunca kasık bölgemde batmalar dolgunluk hissi vardı. Bugün erken gebelik testi yaptım. Gölge gibi silik çizgi gördüm. Acaba tekrarlamalı mıyım yoksa adetimin geçmesini mi bekleyeyim? Heveslenmek istemiyorum ama öyle hissediyorum ne yapacağımı bilemedimEki Görüntüle 2920497
Var gibi bence bi kan testi verin gecikme oldu muBunda var ki acaba yardım edinn lütfen
Yok adetime 4 gün var dayanamayıp erken gebelik testi yaptım gayet belli şekilde 2 çizgi olduVar gibi bence bi kan testi verin gecikme oldu mu
Hayırlı olsun sizin adınıza sevindimYok adetime 4 gün var dayanamayıp erken gebelik testi yaptım gayet belli şekilde 2 çizgi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?