6 gün kala erken gebelik testi gölge gibi çizgi ne anlama gelr?

mavibeyazzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2021
986
1.990
33
Arkadaşlar adetime 6 gün var. Geçtiğimiz 3 gün boyunca kasık bölgemde batmalar dolgunluk hissi vardı. Bugün erken gebelik testi yaptım. Gölge gibi silik çizgi gördüm. Acaba tekrarlamalı mıyım yoksa adetimin geçmesini mi bekleyeyim? Heveslenmek istemiyorum ama öyle hissediyorum ne yapacağımı bilemedim

Bence var ve o kadar da silik değil ben direk gördüm bence bı kan verin hemen

Birkaç kez hüsrana uğrayınca insan korkuyor açıkcası yaa inşallah doğrudur bir defasında da erken davranıp kan vermiştim sonrasında kimyasal gebelikle sonuçlandı. İnşallah vardır :))
Bende iki buçuk sene bekledim insAllah vardır ama ne gelirse Rabbimden o yüzden dua et

Birkaç kez hüsrana uğrayınca insan korkuyor açıkcası yaa inşallah doğrudur bir defasında da erken davranıp kan vermiştim sonrasında kimyasal gebelikle sonuçlandı. İnşallah vardır :))
Ben eğik tutunca çok derinlerden hayalet cizgi gördüm siZce bısey var mı

Eklentiler

• 04E0F620-031E-43AF-ABAB-1A53404DBF01.jpeg
    51,7 KB · Görüntüleme: 1.243
Var gibi ama yok gibi de anlaşılmıyo biraz daha sabredip 2 gün sonra testi yenileyebilirsiniz veya kan tahlili yaptırın kesinleşsin :)
Evet ne var ne yok gibi. Testi 2 gün önce yapmıstım ama sabah idrarıyla yapmamıstım. Simdi yeni test aldım yarın sanah denicem bakalım. reglim 6 gün gecikti

Bu sonuca göre nasıl 0.100 çıkar bariz çizgi var erken gebelik testlerine güven mi olmuyor anlamıyorum

Bu sonuca göre nasıl 0.100 çıkar bariz çizgi var erken gebelik testlerine güven mi olmuyor anlamıyorum
Valla inanın bende anlamadım ama daha önce başıma geldiği için hemen umutlanmak istemedim kan testi sonucuma göre gebe değilim adetimin gelmesini beklicem eğer bir gecikme olursa testi terkarlarım artık..

Eklentiler

• IMG_20210924_135623.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 661
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…