6 gün geç test negatif

Leyal06

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2022
62
13
32
Merhaba arkadaşlar…
Adetim 7 gün gecikti bugün 38. gün . Dün test yaptım evde negatif. Akıntım hala devam ediyor. Ne gebelik ne de adet belirtisi var 😔 3 aydır çocuk istiyoruz Allah’ın izni ile. Test negatif çıkıp gebe kalan var mı? 3 gün üst üste test yaptım hepsi negatif.

Geç döllenme iş olabilir kuzum ama git bir doktora hormonlara baksınlar

direk kan testi verdir, ve tum hormonlarina baktir. belki gec yumurtlanma, belki hamilielik, belki de prolaktin sorunu bile olabilir

Bizde 5 aydır deniyoruz
Şuan 4 gün gecikti karnım ağrıyo aşırı gazım var
4 gün önce peçeteye sabah silince hafif pembemsi leke geldi
Cesaret edip yine diğer 5 ay gibi negatif çıkar diye yapamıyorum

Merhaba arkadaşlar…
Adetim 7 gün gecikti bugün 38. gün . Dün test yaptım evde negatif. Akıntım hala devam ediyor. Ne gebelik ne de adet belirtisi var 😔 3 aydır çocuk istiyoruz Allah’ın izni ile. Test negatif çıkıp gebe kalan var mı? 3 gün üst üste test yaptım hepsi negatif.
Merhabalar ....
Benimde 6 gün gecikmem var hiç bir belirti yok idrar testi negatif diyor benimde bugün 38. Gün sabah tekrar test yaptım negatif
Acayip stres bastı.. 😔
Sizin durum nedir acaba

Merhabalar ....
Benimde 6 gün gecikmem var hiç bir belirti yok idrar testi negatif diyor benimde bugün 38. Gün sabah tekrar test yaptım negatif
Acayip stres bastı.. 😔
Sizin durum nedir acaba
Benim 12 gün oldu birkaç gün bekleyip kan vercem testler negatif

Merhabalar ....
Acayip stres bastı.. 😔
Sizin durum nedir acaba
Merhabalar ....
Acayip stres bastı.. 😔
Sizin durum nedir acaba
Merhabalar ....
Acayip stres bastı.. 😔
Sizin durum nedir acaba
Merhaba ben adet oldum 10.gün mevsim geçişinden kaynaklı bir de bebek istiyorsanız , sanırım psikolojik olarak etkiliyor. Ben artık ne döngüme ne de buraya belirtilere bakmamaya karar verdim. Kendinizi rahatlatmaya çalışın biliyorum çok zor ama deneyin. Olursa olur olmazsa olmaz herşey Allahtan demek en doğrusu. Çünkü insan isteyince hep aklı orada oluyor. O da gecikmesine sebep oluyor. Ben artık akıllandım.

Merhaba ben adet oldum 10.gün mevsim geçişinden kaynaklı bir de bebek istiyorsanız , sanırım psikolojik olarak etkiliyor. Ben artık ne döngüme ne de buraya belirtilere bakmamaya karar verdim. Kendinizi rahatlatmaya çalışın biliyorum çok zor ama deneyin. Olursa olur olmazsa olmaz herşey Allahtan demek en doğrusu. Çünkü insan isteyince hep aklı orada oluyor. O da gecikmesine sebep oluyor. Ben artık akıllandım.
Ben düzensizlik hiç yaşamadım taki bugüne kadar en fazla 2 gün gecikme oluyordu hiç bu kadar uzadığını bilmem sancim oluyor ama geri geçiyor bu sabah kan verdim bakalım hayırlısı olsun varsa sağlıkla gelsin inşallah isteyen herkese Rabbım hayırla versin 😇

inşAllah 🥰 güzel haber alırsın. Ailen için en hayırlısı ve doğru zaman olsun sonucun 🙏 sonucunu benimle de paylaşır mısın ?

Ben düzensizlik hiç yaşamadım taki bugüne kadar en fazla 2 gün gecikme oluyordu hiç bu kadar uzadığını bilmem sancim oluyor ama geri geçiyor bu sabah kan verdim bakalım hayırlısı olsun varsa sağlıkla gelsin inşallah isteyen herkese Rabbım hayırla versin 😇
Bu arada testi negatif çıkıp gebe kalan çok kişi tanıdım geç döllenmede sonuç hemen çıkmıyor. Hadi inş 💕

Malesef gebelik olmadığını söyledi doktor 😔8 gün gecikmem var ama gebelik yok

Merhabalar, acaba sonucunuz nedir merak ettim :) benimde yarın adet günüm bugün test yaptım negatif 🙁
Bugun tekrar gittim 0.100 çıktı beta değeri 10 gün daha bekleyelim dedi .. söktürücü verir diye düşündüm ama bekleyelim dedi ufak umut bile insanı strese sokuyor

Bugun tekrar gittim 0.100 çıktı beta değeri 10 gün daha bekleyelim dedi .. söktürücü verir diye düşündüm ama bekleyelim dedi ufak umut bile insanı strese sokuyor
Yaa, belki de geç döllenmedir. Adetinin üzerinden 25 gün sonra kanda anca çıkan bir arkadaşım vardı geç döllenme demişti doktor

X