- 5 Ocak 2022
- 62
- 13
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi dersin kan testi mi vermeliyim önce yoksa direkt randevu mu almalıyım sence?Geç döllenme iş olabilir kuzum ama git bir doktora hormonlara baksınlar
BakıyorlarSağlık ocağında da bakarlar mı acaba hormonlara falan da ?
Merhabalar ....Merhaba arkadaşlar…
Adetim 7 gün gecikti bugün 38. gün . Dün test yaptım evde negatif. Akıntım hala devam ediyor. Ne gebelik ne de adet belirtisi var 3 aydır çocuk istiyoruz Allah’ın izni ile. Test negatif çıkıp gebe kalan var mı? 3 gün üst üste test yaptım hepsi negatif.
Benim 12 gün oldu birkaç gün bekleyip kan vercem testler negatifMerhabalar ....
Benimde 6 gün gecikmem var hiç bir belirti yok idrar testi negatif diyor benimde bugün 38. Gün sabah tekrar test yaptım negatif
Acayip stres bastı..
Sizin durum nedir acaba
Merhabalar ....
Benimde 6 gün gecikmem var hiç bir belirti yok idrar testi negatif diyor benimde bugün 38. Gün sabah tekrar test yaptım negatif
Acayip stres bastı..
Sizin durum nedir acaba
Merhabalar ....
Acayip stres bastı..
Sizin durum nedir acaba
Merhaba ben adet oldum 10.gün mevsim geçişinden kaynaklı bir de bebek istiyorsanız , sanırım psikolojik olarak etkiliyor. Ben artık ne döngüme ne de buraya belirtilere bakmamaya karar verdim. Kendinizi rahatlatmaya çalışın biliyorum çok zor ama deneyin. Olursa olur olmazsa olmaz herşey Allahtan demek en doğrusu. Çünkü insan isteyince hep aklı orada oluyor. O da gecikmesine sebep oluyor. Ben artık akıllandım.Merhabalar ....
Acayip stres bastı..
Sizin durum nedir acaba
Ben düzensizlik hiç yaşamadım taki bugüne kadar en fazla 2 gün gecikme oluyordu hiç bu kadar uzadığını bilmem sancim oluyor ama geri geçiyor bu sabah kan verdim bakalım hayırlısı olsun varsa sağlıkla gelsin inşallah isteyen herkese Rabbım hayırla versinMerhaba ben adet oldum 10.gün mevsim geçişinden kaynaklı bir de bebek istiyorsanız , sanırım psikolojik olarak etkiliyor. Ben artık ne döngüme ne de buraya belirtilere bakmamaya karar verdim. Kendinizi rahatlatmaya çalışın biliyorum çok zor ama deneyin. Olursa olur olmazsa olmaz herşey Allahtan demek en doğrusu. Çünkü insan isteyince hep aklı orada oluyor. O da gecikmesine sebep oluyor. Ben artık akıllandım.
Bu arada testi negatif çıkıp gebe kalan çok kişi tanıdım geç döllenmede sonuç hemen çıkmıyor. Hadi inşBen düzensizlik hiç yaşamadım taki bugüne kadar en fazla 2 gün gecikme oluyordu hiç bu kadar uzadığını bilmem sancim oluyor ama geri geçiyor bu sabah kan verdim bakalım hayırlısı olsun varsa sağlıkla gelsin inşallah isteyen herkese Rabbım hayırla versin
Evet geç döllenme durumunu yeni öğrendim çok enteresan bir durum ama olacağı varsa vesile gerekBu arada testi negatif çıkıp gebe kalan çok kişi tanıdım geç döllenmede sonuç hemen çıkmıyor. Hadi inş
Ben bu sabah verdim inşallah hepimiz için hayirlisi olsunBenim 12 gün oldu birkaç gün bekleyip kan vercem testler negatif
Sonuç ne çıktı inşallah güzel haberler alinBen bu sabah verdim inşallah hepimiz için hayirlisi olsun
Malesef gebelik olmadığını söyledi doktor 8 gün gecikmem var ama gebelik yokSonuç ne çıktı inşallah güzel haberler alin
Merhabalar, acaba sonucunuz nedir merak ettim :) benimde yarın adet günüm bugün test yaptım negatifBen bu sabah verdim inşallah hepimiz için hayirlisi olsun
Malesef gebelik olmadığını söyledi doktor 8 gün gecikmem var ama gebelik yok
Bugun tekrar gittim 0.100 çıktı beta değeri 10 gün daha bekleyelim dedi .. söktürücü verir diye düşündüm ama bekleyelim dedi ufak umut bile insanı strese sokuyorMerhabalar, acaba sonucunuz nedir merak ettim :) benimde yarın adet günüm bugün test yaptım negatif
Yaa, belki de geç döllenmedir. Adetinin üzerinden 25 gün sonra kanda anca çıkan bir arkadaşım vardı geç döllenme demişti doktorBugun tekrar gittim 0.100 çıktı beta değeri 10 gün daha bekleyelim dedi .. söktürücü verir diye düşündüm ama bekleyelim dedi ufak umut bile insanı strese sokuyor