6. Gün emriyosu

suprzymrta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2024
89
10
28
Kızlar merhaba 6. Gün emriyosu 5bb kalite dondurdu doktor bu kalite iyimi acaba 6. Gün olması kafamı karıştırdı

Kızlar merhaba 6. Gün emriyosu 5bb kalite dondurdu doktor bu kalite iyimi acaba 6. Gün olması kafamı karıştırdı
6.gün embriyoları yavaş gelişen embriyolar. Genetiklerinin de 5.gün embriyolara göre kötü olma olasılığı çok yüksek. 2.gün embriyo transferinde bile hamile kalan oluyor elbet 6.gün embriyolarında da var ama oran düşük 5bb eğer 5.gün embriyosu olsaydı çok daha iyiydi mesela .yine de kaliteye takılmayın nasipte varsa her türlü olur.

Kalitesini bilmiyorum ama 6. Güne iki embriyom gitti ve doktorum 6.gün embriyosunda ihtimalin %10 arttığını söyledi 5. Gün embriyolarım da var ama 6.günleri transfer edicek

Benimde 6.gün 4bb embriyoladım dondurulmuştu transfer için çözüldüğünde ise birinin 4aa diğerinin ise 4ab yönünde iyiye gittiğini söyledi doktorum. İnşallh tutunmuşlardır

Kalitesini bilmiyorum ama 6. Güne iki embriyom gitti ve doktorum 6.gün embriyosunda ihtimalin %10 arttığını söyledi 5. Gün embriyolarım da var ama 6.günleri transfer edicek
İhtimal arttığını ilk kez duydum normalde her zaman önce 5.gün embriyosu varsa o transfer edilir. Umarım güzel sonuçlar alırsınız

İhtimal arttığını ilk kez duydum normalde her zaman önce 5.gün embriyosu varsa o transfer edilir. Umarım güzel sonuçlar alırsınız
Yanlış bilgi.
Bazı embriyolar istenen hücre sayisina gire 5. Gün ulaşır, bazıları 6. Gün. Kalite açısından aynı hücreli 5. Ve 6. Gün embriyoların hiçbir farkı yoktur.

Yanlış bilgi.
Bazı embriyolar istenen hücre sayisina gire 5. Gün ulaşır, bazıları 6. Gün. Kalite açısından aynı hücreli 5. Ve 6. Gün embriyoların hiçbir farkı yoktur.
Aslında yanlış değil, pgt yapılmışsa ve genetik olarak iyilerse o zaman tutma ihtimalleri kliniksel olarak aynı. Ancak genetiği bilinmiyorsa embriyoların o zaman 5.gün embriyolarının genetiksel olarak iyi olma ihtimali daha yüksek bu da daha yüksek tutma ihtimali, 6.gün az da olsa oran düşüyor. Ahhh en çok ben isterim birebir aynı olmasını çünkü tüm embriyolarım 6.gün embriyosuydu ama yapılan en son araştırmalar bu yönde umarım 6.gün de olsa tutar hepimizin bebekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…