- 19 Şubat 2020
- 5.324
- 2.890
- 40
- Konu Sahibi suprzymrta
Transfer hariç 6 günde kaset test yapmıştım negatifti erken gebelik testi pozitiftiYaaaa cok sevindim benim bugun 6. Günüm test yaptım negatif sen kacıncı günde öğrendin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer hariç 6 günde kaset test yapmıştım negatifti erken gebelik testi pozitiftiYaaaa cok sevindim benim bugun 6. Günüm test yaptım negatif sen kacıncı günde öğrendin
6 ve 8 hücreli embiryolarin kalitesi nasılHic moralini bozma canim 2bb transfer oldum su an 12.hafta bitmek uzere hangi embriyo tutacak yasayacak bilemezsin sen transferine odaklan su an
Hucre sayisina gore inan bilmiyorum 3.gun embriyosu mu oluyo? Sadece sunu soyleyeyim ben deneyimledim labda zor yasayan embriyo cok guzel tutunabiliyor ben transferin 10.gunu kanda 600 le ogrendim ustelik kimsenin umudu yoktu 2bb 5.gun embriyosundan6 ve 8 hücreli embiryolarin kalitesi nasıl
Sağlıkla aldınız mı kucaginizaHucre sayisina gore inan bilmiyorum 3.gun embriyosu mu oluyo? Sadece sunu soyleyeyim ben deneyimledim labda zor yasayan embriyo cok guzel tutunabiliyor ben transferin 10.gunu kanda 600 le ogrendim ustelik kimsenin umudu yoktu 2bb 5.gun embriyosundan
Daha 14.haftadayim insallah alacagimSağlıkla aldınız mı kucaginiza
Benim de 3bb ve 2bb tranferim oldu bugun 5.gun, hafif cook silik bi cizgi gördüm umarim pozitiftir. Sizin de hayırlısıyla gelsin bebisSağlıkla aldınız mı kucaginiza
3.gunde olmasi gereken hucre 6-8 arasi zaten.. 8 gayet iyi, 6 da sonradan ona yetisebilir hic bir engel yok..6 ve 8 hücreli embiryolarin kalitesi nasıl
3bb ve 2bb kaç hücreli demek acabaBenim de 3bb ve 2bb tranferim oldu bugun 5.gun, hafif cook silik bi cizgi gördüm umarim pozitiftir. Sizin de hayırlısıyla gelsin bebis
5.gun embriyosu benimkiler. 5. Gunde hucre sayisi sayilamayacak kadar cok oluyo. Ama 3.gunde olmasi gereken 6-8 hucre. Benimkiler de 3.gunlerinde biri 6 biri 8 hucreliydi ve 5.gune devam ettiler. Sizinki de gayet normal sinirlarda yani.3bb ve 2bb kaç hücreli demek acaba
Ayy inşallah inşallah ikimizinde sağlıklı bebekleri olur ya sevindim gerçekten ben kaç gün sonra yapsam tahlil bilemiyorum ki5.gun embriyosu benimkiler. 5. Gunde hucre sayisi sayilamayacak kadar cok oluyo. Ama 3.gunde olmasi gereken 6-8 hucre. Benimkiler de 3.gunlerinde biri 6 biri 8 hucreliydi ve 5.gune devam ettiler. Sizinki de gayet normal sinirlarda yani.
Ne zaman yapıldı transfer. Benim 2 kasimda yapildi, 14 unde kan vermemi istediler yani 12 gun sonraAyy inşallah inşallah ikimizinde sağlıklı bebekleri olur ya sevindim gerçekten ben kaç gün sonra yapsam tahlil bilemiyorum ki
Evet yapmamak lazım, ben dayanamadım yaptimben yaptım siz yapmayın:)5 Kasım'da yapıldı doktor 18 inde kan ver dedi önceden test yapmayı düşünmuyorum olumsuz çıkar belli değil olumlu çıkar belli değil
Canım canını sıkma hiç 2020 senesinde 2bb embriyo transfer edildi tuttu 22 Ekim de Şuan transferim oldu o da 2bbydı oda Şuan pozitif doktorum ne diyorsa onun dediği doğrudurKızlar merhaba dün transferim gerceklesti 5. Gün embriyosu 2bb kalitesinde doktorum cok iyi oldugunu söyledi kalitenin ama ben internetten araştırdıgımda cok kötü oldugunu öğrendim bugun doktorum arayarak 6. Gün embriyosu olarak 5 bb kalitesinde emriyo olustugunu ve dondurmak istediğini söyledi bu konuda fikri olan varmı