2bb emriyo

6 ve 8 hücreli embiryolarin kalitesi nasıl
Hucre sayisina gore inan bilmiyorum 3.gun embriyosu mu oluyo? Sadece sunu soyleyeyim ben deneyimledim labda zor yasayan embriyo cok guzel tutunabiliyor ben transferin 10.gunu kanda 600 le ogrendim ustelik kimsenin umudu yoktu 2bb 5.gun embriyosundan

Hucre sayisina gore inan bilmiyorum 3.gun embriyosu mu oluyo? Sadece sunu soyleyeyim ben deneyimledim labda zor yasayan embriyo cok guzel tutunabiliyor ben transferin 10.gunu kanda 600 le ogrendim ustelik kimsenin umudu yoktu 2bb 5.gun embriyosundan
Sağlıkla aldınız mı kucaginiza

5.gun embriyosu benimkiler. 5. Gunde hucre sayisi sayilamayacak kadar cok oluyo. Ama 3.gunde olmasi gereken 6-8 hucre. Benimkiler de 3.gunlerinde biri 6 biri 8 hucreliydi ve 5.gune devam ettiler. Sizinki de gayet normal sinirlarda yani.
Ayy inşallah inşallah ikimizinde sağlıklı bebekleri olur ya sevindim gerçekten ben kaç gün sonra yapsam tahlil bilemiyorum ki

5 Kasım'da yapıldı doktor 18 inde kan ver dedi önceden test yapmayı düşünmuyorum olumsuz çıkar belli değil olumlu çıkar belli değil

Kızlar merhaba dün transferim gerceklesti 5. Gün embriyosu 2bb kalitesinde doktorum cok iyi oldugunu söyledi kalitenin ama ben internetten araştırdıgımda cok kötü oldugunu öğrendim bugun doktorum arayarak 6. Gün embriyosu olarak 5 bb kalitesinde emriyo olustugunu ve dondurmak istediğini söyledi bu konuda fikri olan varmı
Canım canını sıkma hiç 2020 senesinde 2bb embriyo transfer edildi tuttu 22 Ekim de Şuan transferim oldu o da 2bbydı oda Şuan pozitif doktorum ne diyorsa onun dediği doğrudur

X