6. Gün embriyosuyla hamile kalan var mı :(

Bbyab

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2023
134
58
Kızlar maalesef ilk transferim negatif. Kalan embriyolarım 2 tane 6. Gün embriyosu 4bb ve 4cb. Transfer etme konusunda kararsızım. Sizce tekrardan OPU mü yoksa 6. Gün embriyolarıma şans vermeli miyim ? 6. Gün embriyosuyla hamile kalan varsa yazabilir mi şimdiden teşekkürlerler :KK43:

Kızlar maalesef ilk transferim negatif. Kalan embriyolarım 2 tane 6. Gün embriyosu 4bb ve 4cb. Transfer etme konusunda kararsızım. Sizce tekrardan OPU mü yoksa 6. Gün embriyolarıma şans vermeli miyim ? 6. Gün embriyosuyla hamile kalan varsa yazabilir mi şimdiden teşekkürlerler :KK43:
Merhaba benimde bir adet 6.gün 3bb embriyom var siz iki adet transfer ettirebiliyormusunuz ben henüz transfer olmadım rahim dinlendirmedeyim

Ben tek 5aa kalanı transfer edeceğm kaliteleride iyi sizin bence deneyin neden olmasn 3 ler tutuyor 4 te tutablie

Merhaba ne yaptınız neye karar verdiniz acaba ne aşamadasınız

X